Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Voluntariat prin ochii tinerilor .

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud prin Centrul Europe Direct Bistrita in parteneriat cu Primaria Bistrita organizeaza concursul de fotografie "Voluntariat pentru tineri", dedicat temei Anului European 2011.

Participarea este deschisa tuturor elevilor de liceu din statele membre ale Uniunii Europene iar termenul limita pentru trimiterea lucrarilor este 4 Noiembrie 2011. Sunt puse in joc premii in valoare totala de 1000 EURO.

Anul 2011 este dedicat celor 100 de milioane de cetateni ai Uniunii Europene implicati in activitati de voluntariat, celor care doresc sa li se alature, celor care ii sprijina si celor care beneficiaza de implicarea, energia si entuziasmul acestora.

Anul european al voluntariatului (AEV) este  prilej de a aduce in atentie activitatea de voluntariat care pune in practica valorile europene ale solidaritatii, tolerantei si diversitatii, aducand beneficii atat persoanelor care se implica voluntar, cat si comunitatilor in care acestia traiesc.

In vederea sensibilizarii tinerilor cu privire la valoarea si importanta voluntariatului si sustinerea celor care produc o schimbare, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud prin Centrul Europe Direct Bistrita in parteneriat cu Primaria Bistrita organizeaza Concursul de fotografie "Voluntariat pentru tineri". Tema centrala, transversala a concursului este voluntariatul. Cele 5 subteme de concurs sunt: solidaritate, implicare, tineri voluntari, toleranta, societatea civila.

Participarea este deschisa tuturor elevilor de liceu din statele membre ale Uniunii Europene. Castigatorii vor intra in posesia premiilor in obiecte in valoare totala de 1000 EURO. Ceremonia de decernare va avea loc in cadrul Conferintei "Acasa in Europa" care va fi organizata la Bistrita in cursul lunii decembrie, in timp ce lucrarile vor fi publicate pe site-ul Centrului Europe Direct Bistrita (www.europedirectbistrita.ro).

 Pentru detalii si inscrieri (termenul limita 4 noiembrie 2011) cei interesati se pot adresa Centrului Europe Direct Bistrita. Regulamentul concursului si Formularul de inscriere sunt disponibile pe site la adresa:

www.europedirectbistrita.ro/concurs.php

 

 

1 comentariu2961 vizualizări01 septembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0