Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Ioana Avadanei a prezentat bistritenilor Europa.

In aceste zile, hotelul Ozana din Bistrita a gazduit programul de instruire in domeniul comunicarii intitulat:"Teme europene curente pe agenda romaneasca"- precum si strategia 2020 -noul cadru bugetar pentru perioada 2014-2020. Instruirea a fost organizata de catre Camera de Comert si Industrie BN, seminarul practic fiind sustinut de catre directorul Centrului pentru Jurnalism Independent, Ioana Avadanei. Pe parcursul unei zile intregi, Ioana Avadanei a prezentat jurnalistilor locali si unor purtarori de cuvant sau experti in comunicare de la institutii descentralizate diverse teme care privesc pozitia Romaniei in Uniunea Europeana, asteptarile noastre de la Europa dar si a europenilor de la noi. De asemenea, Ioana Avadanei a prezentat agenda europeana de dezvoltare in concordanta cu programele de finantare acordate Romaniei precum si modul in care guvernantii romani administreaza banii europeni. Nu in ultimul rand, Ioana Avadanei a facut referiri largi la neimplinirile Romaniei in accesarea fondurilor europene la legislatia referitoare la jurnalisti precum si la drepturile si obligatiile ce ne revin in calitate de membrii ai Uniunii Europene.

La sfarsitul zilei de instruire, toti participantii au primit un certificat din partea Camerei de Comert si a directorului CJIR care certifica instruirea si participarea la acest eveniment.

 

Marius V. Chiuzan.

 

0 comentarii3276 vizualizări30 septembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0