Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Publicatia pe CD "Proiecte de dezvoltare in Transilvania de Nord" a ajuns la editia cu numarul 3!

Editia a 3-a a acestei publicatii marca ADR Nord-Vest si Centrul regional Europe Direct, aduce o noutate importanta. Daca pana acum cititorii putea gasi aici informatii referitoare la programe de finantare, autoritati de management, organisme intermediare regionale si proiecte finantate din bani europeni,  prezenta editie compileaza proiectele deja implementate in perioada 2009-2011. "Proiecte de dezvoltare finantate din fonduri europene. Transilvania de Nord 2009-2011" mai cuprinde documente "fierbinti" ale Comisiei Europene, cum ar fi cadrul financiar 2014-2020.

 Capitolele prezinta titluri precum: "Centrul GRID de performanta academica la Universitatea Tehnica Cluj", "Reabilitarea si modernizarea Ambulatoriului Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca", " Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere", "Circuitul targurilor medievale din Transilvania de Nord" etc. iar la categoria publicatii europene: "Obiective Romania pentru strategia Europa 2020", "Bugetul UE multianual 2014-2020", "Politica de taxe dupa criza" etc. Brosura a fost scoasa intr-un tiraj de 500 de CD-uri care pot fi obtinute, gratuit, de la sediul ADR Nord-Vest, biroul de comunicare. De asemenea, versiunea comprimata a primului capitol al brosurii "Proiecte de dezvoltare finantate din fonduri europene. Transilvania de Nord 2009-2011" poate fi descarcata de pe site-ul Centrului regional Europe Direct Transilvania de Nord, aici . Reamintim ca primele doua editii ale brosurii au fost publicate in 2009 si 2010 si sunt disponibile (tot comprimate) aici si aici

 A treia editie este publicata de Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, la fel ca si precedentele, in cadrul proiectului Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord cofinantat de Comisia Europeana si ADR Nord-Vest. Partenerii locali pentru editarea acestei publicatii sunt structurile care se ocupa cu implementarea programelor de finantare pentru 2007-2013 in regiunea noastra, in calitate de Organisme Intermediare: Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici, Mijlocii si Cooperatie Cluj-Napoca, Organismul Intermediar pentru Programul Operational Sectorial Mediu Cluj-Napoca, Organismul Intermediar Regional a Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Regiunea Nord-Vest (subordonata Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale), Unitatea Regionala pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Nord-Vest (Educatie), Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, Directia Generala Organism Intermediar POS CEE Axa 2 - CDI si Centrul National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic - OI POS DRU, Biroul Regional Nord-Vest. Cooperarea pentru realizarea brosurii "Proiecte de dezvoltare in Transilvania de Nord", editia a 3-a face parte, alaturi de sarbatorirea Zilei Europei 9 mai, targul "Forumul Regional al Oportunitatilor Europene" s.a., din seria actiunilor desfasurate in cadrul Conventiei de colaborare la nivel operativ operationala inca din 2007 intre Organismele Intermediare si Prefecturile din regiunea noastra.

 Contact:

Lia Valendorfean, coordonator Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord

Tel: 00-40-64-599 544, fax: 00-40-64-43922, e-mail: europedirect@nord-vest.ro

0 comentarii3010 vizualizări25 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0