Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Campania END POLIO NOW.

Clubul ROTARACT Bistrita este prezent timp de 3 zile la Hotel Ozana in cadrul evenimentului "Zilele Medicale Bistritene" pentru a promova alaturi de Rotary Club Bistrita Nosa, unul dintr-e  cele mai cunoscute proiecte Rotary in folosul comunitatii, la nivel international si anume PolioPlus.

 Acest proiect este o initiative umanitara frumoasa si ambitioasa , lansat in urma cu mai bine de doua decenii, in 1985. Proiectul vizeaza eradicarea poliomelitei la nivel mondial. Initial, Rotary International a furnizat vaccinuri impotriva poliomelitei pentru copiii din tarile in curs de dezvoltare. Acum, dupa 20 de ani si o campanile globala asidua prin care au fost imunizati mai bine de 2 miliarde de copii impotriva virusului poliomelitei, numarul tarilor care se confrunta cu epidemii de poliomelita a scauzt de la 125 la numai 4.

Prin Campania END POLIO NOW, Rotary si partenerii sai din "Global Polio Eradiction Initiative" sunt aproape de a eredica definitiv poliomelita. Printre partenerii si donatorii active se alfa si Bill & Melinda Gates Foundation care au donat 355 milioane $ pentru sustinerea acestui proiect.

 Clubul Rotaract Bistrita sustine aceasta initiativa internationala la nivel local prin strangere de fonduri pe parcursul celor 3 zile in cadrul evenimentului  "Zilele Medicale Bistritene".

 Rotaract Bistrita este organizatie de tineret care are ca scop desfasurarea de activitati si proiecte prin care sa aduca plus valoare tinerilor din comunitate prin implicare si constientizare.

 

 

Presedinte Rotaract Bistrita,

Neamti Raul Ciprian.

 

 

0 comentarii3178 vizualizări18 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0