Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Este perioada de prohibitie la toate speciile de pesti pana in 13 iunie 2012 in toate habitatele naturale.

Avand in vedere protocolul de colaborare stabilit de ANPA {AGENTIA NATIONALA DE PESCUIT SI ACVACULATURA}, impreuna cu Jandarmeria,  Asociatia Lucioperca si Pescar Sportiv semnat de acestea pentru prevenirea si combaterea actelor de braconaj piscicol, s-au efectuat controale pe raza de competenta a Asociatiei Lucioperca si Pescar Sportiv si s-au depistat un numar de 5 pescari care nu detineau permis de pescuit si unul care nu detinea taxa de pescuit in zona de competenta a asociatiei Lucioperca.

Pentru cele 5 persoane M.Pop, V. Kertesz, I .Flore, D. Chifa  care nu detineau permis sau aplicat amenzi in valoare de 1500 lei si un avertisment scris pentru cel fara nu detinea taxa de acces in zona. Pentru unul din cei 5 pe numele de D.Chifa sa emis si o amenda suplimentara datorita sustragerii controlului piscicol, declaratii de identitate false, si comportament recalcitrant fata de organele de control.

Aducem la cunostinta opiniei publice si reamintim pescarilor ca incepand cu 15 aprilie2012 se institue perioada de prohibitie la toate speciile de pesti, crustacee,moluste si al altor vietuitoare acvatice pana la data de 13 iunie 2012 in habitatele piscicole  naturale.

0 comentarii2954 vizualizări20 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0