Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Mediul inconjurator in atentia Rotaract Bistrita.

Clubul Rotaract Bistrita se implica activ in proiecte pentru protectiei mediului care constau atat in activitati de ecologizare si strangere a gunoaielor cat si in efortul de schimbare a atitudinii comunitatii locale si a educarii ei in spiritul protejarii naturii.

 Astazi , 21  Aprilie Clubul Rotaract Bistrita a fost prezent in padurea si dealul din localitatea Herina , unde, timp de 6 ore au strans 48 de saci de gunoi.

Aceasta activitate are ca effect direct si imediat eliberarea de gunoaie a unei zone de altfel frumoasa a judetului si in al 2-lea rand transmite un mesaj comunitatii locale cu privire la aruncarea de gunoaie in respective zona

 In fiecare zi ne lovim de probleme de mediu si din pacate, de foarte multe ori nu suntem constienti ca ele se datoreaza noua. Indiferent ca vorbim de mizeria din jurul nostru, de poluare, ploi acide, distrugerea padurilor sau dispartia unor specii de plante sau animale, trebuie sa intelegem de faptul ca aceste probleme exista si trebuie sa luam o noua atitudine - una care sa ne permita sa utilizam resursele pe care le avem la dispozitie intr-o maniera responsabila.Aceasta problema nu trebuie lasata doar in seama expertilor, nu trebuie sa fim specialisti pentru a realiza cat de important este pastrarea mediului curat din jurul nostru pentru generatiile care vor venii.

 

Presedinte Rotaract Club Bistrita

  Neamti Raul Ciprian.

 

0 comentarii2884 vizualizări21 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0