Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Cel mai mare proiect de consiliere profesionala a tinerilor din Bistrita a pornit caravana in scoli.

Proiectul "GoUP" derulat de Asociatia Ascendent si cofinantat de Primaria Municipiului Bistrita a pornit caravana in liceele bistritene. Prima intalnire de lucru a avut loc la Liceul cu Program Sportiv unde au participat aproximativ 80 de tineri. Facilitatorul evenimentului a fost delegatul de tineret la Natiunile Unite 2009/2010, Adrian Solcan care a dezbatut alaturi de elevi despre alternativele existente in societatea romaneasca si posibilitatile de incadrare profesionala.

Proiectul "GoUp" are ca scop "Cresterea performantelor de incadrare profesionala a elevilor din municipiul Bistrita." si realizeaza acest lucru in primul rand prin intalniri si dezbateri in cadrul liceelor si mai apoi printr-o serie de ateliere de lucru pe tot parcursul vacantei de vara. De asemenea vor fi create "retele profesionale" intre elevii cu preocupari comune din toate liceele.

In saptamana 18-22 iunie sunt programate alte 8 intalniri de lucru in cadrul carora intrarea este libera atat pentru profesori cat si pentru elevi.

 

Echipa GoUP.

0 comentarii2709 vizualizări16 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0