Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Cupa Rotaract-soccer night.(16 poze)

Sambata, dupa o noapte de competitie s-a incheiat  "Cupa Rotaract-soccer night". Cel mai mare campionat de fotbal din Bistrita a devenit si mai mare! Atunci cand a fost facut anuntul in presa pentru inscrieri au fost asteptate 16 echipe - aceste locuri au fost ocupate in interval de cateva ore iar solicitarile au continuat sa apara." Deoarece ne-am dorit sa fim aproape de toti cei care vor sa participe, am decis sa dublam numarul de echipe astfel ca am ajuns la 32!" - ne spune presedintele Rotaract, Neamti Raul.
 Peste 200 de jucatori, foarte multa voie buna si un eveniment care va fi uitat cu greu - asa poate fi rezumat campionatul care s-a incheiat sambata dimineata in jurul orei 3:00.

 

Echipa castigatoare careia i-a fost inmanat trofeul se numeste U.C.F (Uniunea Celor Frumosi) si este formata din Gotea Marius-capitan,Apostolache Vlad, Gatea Andrei, Galatan Razvan, Bodolan Mihai, Nicoara Voicu si Marcu Tudor-portar.

 

"A fost o lupta grea si obositoare datorita numarului mare de echipe inscrise , dar s-a meritat efortul si ne bucuram ca si la Bistrita se organizeaza astfel de evenimente sportive" a declarat capitanul echipei invingatoare, Gotea Marius.

 

Puteti urmarii urmatoarele evenimente a Clubului Rotaract pe facebook:http://www.facebook.com/RotaractBistrita

.

0 comentarii2905 vizualizări15 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0