Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Cupa Bistrita Nosa la fotbal.

"Cupa Bistrita Nosa" la fotbal - Sambata 29 si Duminica 30 Septembrie 2012 la BAZA SPORTIVA "ALEX" din Bistrita, incepand cu ora 8,00 .

 Cupa Bistrita Nosa la fotbal este o manifestare ce doreste sa aduca alaturi oameni din diverse companii spre o mai buna intelegere intre membrii comunitatii, intre generatii si pentru promovarea unor valori.

 Manifestarea este menita sa incurajeze prietenia si sportul, ambele insa sub stindardul dorintei de a servi o cauza mai inalta, aceea de a strange resurse pentru un scop umanitar, in spiritul principiului care anima Rotary International: "Service Above Self".

 Amatorilor de sport din Bistrita si Judetul Bistrita Nasaud, in special iubitorilor de fotbal, le propunem o minicompetitie care, pe langa scopul caritabil, le ofera cateva ore de miscare si voie buna.

 Echipele participante sunt: Transilvania  Broker, Dinamo 6 Bistrita,  Ducomet , Memvis, Silvicultorul, Bendix, TNL Bistrita, Old Boys.

Fotbalistii amatori din cele 8 companii si organizatii se vor intalni pe terenurile sintetice de fotbal de la BAZA ALEX din Bistrita, intr-o atmosfera amicala si, mai ales, sportiva.

 Fiecare echipa de 6 persoane va plati o taxa de participare, din care se vor acoperi cheltuielile, diferenta urmand sa se constituie intr-un fond care sa poata fi utilizat de catre Clubul Rotary Bistrita Nosa pentru o bursa sociala de care sa beneficieze un copil talentat. 

 Organizatorii vor oferi tuturor echipelor diplome onorifice de participare precum si un trofeu echipei castigatoare.

 Va asteptam!

 

Viorica Cira

Presedinte Rotary Club Bistrita Nosa 2012-2013

 

Responsabil eveniment:

Nicu MATEI

 

0 comentarii2646 vizualizări27 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0