Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Continua inscrierile pentru concursul "Reporter European", editia 2012.

Inscrierile pentru concursul "Reporter European", editia 2012, organizat de Reprezentanta Comisiei Europene, in colaborare cu Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania, continua pana la data de 1 noiembrie.

 In acest an, jurnalistii sunt invitati sa inscrie in competitie anchete si reportaje cu privire la una dintre cele trei teme ale concursului: impactul fondurilor europene in Romania, reforma politicii agricole comune si Anul European al Imbatranirii Active si Solidaritatii intre Generatii. Materialele pot fi inscrise in cadrul celor trei sectiuni - presa audio, presa video si presa scrisa si online.

Cele mai bune doua materiale jurnalistice vor fi premiate la fiecare sectiune cu cate o tableta iPad 2, indiferent de tema tratata. Un premiu special va fi acordat celui mai in varsta jurnalist care va inscrie in concurs cel putin un material si care are peste 60 de ani.

De asemenea, castigatorilor li se va oferi oportunitatea sa efectueze o vizita in statele membre sau la institutiile UE pentru intalniri sau interviuri cu oficiali ai Comisiei Europene, membri ai Parlamentului European, reprezentanti ai autoritatilor nationale sau colegi din mass-media.

Organizatorii concursului pun si la dispozitia bloggerilor o categorie speciala, intitulata sugestiv "Blogger European".

Un juriu mixt, format din specialisti mass-media, bloggeri si reprezentanti ai institutiilor europene din Romania, va juriza intregul concurs "Reporter European", inclusiv componenta dedicata bloggerilor.

 Informatii suplimentare despre temele propuse pentru aceasta editie si despre conditiile de participare gasiti la adresa: http://ec.europa.eu/romania/eu_you/concursuri/reporter_european_2012_ro.htm

  (sursa: ec.europa.eu/romania)

  

Contact:

Lia Valendorfean, coordonator Centrul regional Europe Direct
tel: +40-264-599544, fax: +40-264-439222

e-mail: europedirect@nord-vest.ro, comunicare@nord-vest.ro 
www.nord-vest.ro, http://europedirect.nord-vest.ro/ 

0 comentarii2653 vizualizări29 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0