Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 29 Martie 2024 - 14587
ONG-urile Bistritene cer ajutorul bistritenilor !

In cadrul concursului Tara lui Andrei, luna aceasta s-a inscris in programul de finantare 5 asociatii bistritene care urmeaza sa formeze impreuna primul Centru de Voluntariat din Bistrita. Proiectul comun al celor 5 organizatii au nevoie de votul bistritenilor pentru castigarea concursului. In urma castigarii concursului se va realiza  echiparea si reamenajarea spatiului de lucru in care va functiona acest centru. Trebuie sa mentionam ca CVB a primit deja sprijin de la DJST prin oferirea spatiul in care isi v-a desfasura activitatea. Club Rotaract , Asociatia Ascendent, Asociatia Impact, Fundatia Progress si Fundatia Inocenti sunt ascociatiile coordonatoare care vor desfasura activitati de voluntariat in domeniu precum : ecologic,tineret,social si educational .

Ideea unui centru pentru voluntariat la Bistrita rezulta din nevoile pe care o serie de organizatii guvernamentale, semnatare ale unui Acord de Parteneriat, le-au identificat de-a lungul activitatii lor. Acest Centru are menirea de a concentra expertiza acumulata de organizatiile non-guvernamentale bistritene in domeniul voluntariatului pentru dezvoltarea comunitatii si de a aduce valoare adaugata eforturilor individuale de atragere a finantarilor, mai ales in proiectele pentru tineri. ( Fundatia Progres - Cristina Hangea )

Prin crearea Centrului pentru Voluntariat Bistrita, tinerii din oras si chiar si cei din judetul Bistrita Nasaud vor avea un loc unde pot obtine rezolvari la problemelor lor, pot ajuta la realizarea unor proiecte  care sa contribuie la propria lor dezvoltare sau la bunastarea comunitatilor din care provin . ( Asociatia Impact - Diana Moldovan )

Pentru a vota proiectul nostru :

Pasul 1 : Intri pe site-ul Tara lui Andrei

Pasul 2 : Iti creezi cont ( in partea de sus a pagini la Creaza cont nou )

Pasul 3 : Se confirma contul prin linkul primit pe mail

Pasul 4 : Te inregistrezi pe site ( adresa de mail si parola )

Pasul 5 : Orasul Tau - Voteaza proiectul lunii - bifeaza Centrul de voluntariat Bistrita - si apasa butonul Voteaza ! …. Si gata J  Iti multumim !!!!!!!

0 comentarii2751 vizualizări04 octombrie 2012




rss 2.0
rss 2.0