Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Dialog despre cetatenia participativa si implicarea femeilor in viata socio-economica "provocat" de Centrul Europe Direct Bistrita.

Ce este cetatenia participativa, care este rolul si implicarea femeilor in viata economica si sociala, cum sa abordam oportunitatile de finantare, sunt temele Dezbaterii "Cetatenia participativa si valoarea pentru viata socio-economica", cu participarea retelei de femei antreprenor din judetul Bistrita-Nasaud.Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul de Informare Europe Direct Bistrita, in parteneriat cu Primaria Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si va avea loc vineri, 29 martie 2013, ora 11,00, la Restaurant Ozana.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud si-a propus sa organizeze, in cursul anului 2013, o serie de evenimente cu sprijinul si participarea retelei de femei antreprenor din judetul Bistrita-Nasaud, in vederea incurajarii angajarii acestora in schimburi de idei privind rolul si accesul lor la viata economica si sociala in Uniunea Europeana. Evenimentele sustin dezvoltarea unui comportament proactiv si participativ, precum si a competentelor antreprenoriale in randul femeilor, in spiritul unei economii competitive, cu un grad ridicat de ocupare a fortei de munca.

Primul eveniment de acest fel va fi organizat, vineri, 29 martie 2013, la Restaurant Ozana. Invitatele speciale, D-na Claudia Pescar (Manager General al Grand Hotel Targu Mures, Managerul proiectului "Modernizarea si Extinderea Hotel Grand Targu Mures" in valoare totala de 17 milioane lei, finantat prin Programul Operational Regional) si D-na Doina Monda (Presedinte AFI ProFamilia, Manager proiect "O interventie integrata in vederea consolidarii antreprenoriatului social al femeilor vulnerabile", finantat prin POS DRU) vor impartasi din experienta lor de femei de afaceri si manageri de proiect. Discutia va fi moderata de D-na Monica MuresanSecretar General CCI BN, Manager General Centrul Europe Direct Bistrita, care va stimula exprimarea opiniilor despre cetatenia participativa, rolul si implicarea femeilor in viata economica si sociala.

Reteaua de femei antreprenor a fost creata de Centrul Europe Direct Bistrita in cursul anului 2009, in scopul dezvoltarii de competente antreprenoriale, exercitarii cetateniei europene active si a facilitarii schimbului de bune practici in randul femeilor.

 

 

 

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud. Contact: Monica Muresan - Manager, Elena-Maria Barbos - Manager executiv, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, www.europedirectbistrita.ro  

0 comentarii2807 vizualizări28 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0