Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 05 August 2021 - 14587
Tot mai multi clienti E.ON opteaza pentru serviciile online.

Rapiditate, eficienta si timp castigat, acestea sunt avantajele de care se pot bucura consumatorii de gaze naturale si electricitate apeland la aceste servicii; Prin alegerea facturii electronice, clientii E.ON pot castiga cele 42 de  premii puse in joc in cadrul campaniei "Ai unda verde la factura online !"  

 E.ON Energie Romania optimizeaza in mod constant plaforma E.ON Myline, prin intermediul careia consumatorii de gaze naturale si energie electrica pot opta pentru cel mai modern serviciu, simplu si confortabil, si anume factura electronica.

 Serviciile online sunt tot mai des utilizate de catre clientii E.ON, fapt evidentiat de numarul in crestere al acestora, pana in prezent fiind inregistrati pe platforma E.ON Myline aproape 195.000 de clienti, din care circa 28% au optat pentru factura electronica.

 Pentru cei care primesc deja factura in format electronic, dar si pentru noii utilizatori care vor opta de acum inainte pentru acest serviciu, E.ON Energie Romania lanseaza o noua campanie-concurs " Ai unda verde la factura online !".

 "Prin noua campanie, E.ON Energie Romania doreste sa sublinieze avantajele pe care le aduce consumatorilor de gaze naturale si electricitate factura electronica si anume rapiditate, eficienta si timp castigat. Totodata , cei care opteaza pentru acest serviciu modern dovedesc mai multa responsabilitate fata de mediu, fiindca in acest fel isi aduc in mod direct aportul la tiparirea a cator mai putine facturi", declara dl. Dan Morari,  Directorul General al E.ON Energie Romania.

 Clientii casnici E.ON care doresc sa opteze pentru acest serviciu pot primi facturile electronice de gaze naturale si electricitate in baza unei optiuni exprimate pe portalul E.ON Myline, care poate fi accesat prin crearea unui cont client pe pagina www.myline-eon.ro.

 Campania concurs "Ai unda verde la factura online !" se va derula in perioada 10 septembrie-10 decembrie a.c.  La competitia pentru premiile campaniei  (3 tablete, 9 smartphone si 30 de pachete Energy Saving - becuri economice cu led si statii meteo inteligente  - pot participa clientii casnici persoane fizice, inscrierea in concurs fiind facuta automat pe www.myline-eon.ro, prin exprimarea optiunii pentru primirea facturii in format electronic.

 Tragerea la sorti se va face lunar, iar premiile se vor acorda in trei etape, respectiv pe 11 octombrie, 11 noiembrie si 11 decembrie, lunar fiind acordate cate 1 tableta, 3 smartphone si 10 pachete Energy Saving.

 Regulamentul concursului este postat pe pagina web a companiei www.eon-energie-romania.ro.

 

 

Departament Comunicare Corporatista

E.ON Romania .                     

 

0 comentarii2849 vizualizări12 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0