Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 05 August 2021 - 14587
Invitatie la dezvoltarea de relatii de afaceri cu companii din Slovacia si Rusia, lansata de Camera de Comert .

Societatile comerciale din judetul Bistrita-Nasaud sunt invitate sa participe, in perioada 19 - 21 noiembrie 2013, la o misiune economica - eveniment de punere in contact, la Targul de Matchmaking de la Bratislava - Slovacia. Actiunea este organizata de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in scopul intensificarii relatiilor de afaceri cu societati comerciale slovace si al schimbului de experienta in vederea dezvoltarii economice.

Targul de Matchmaking de la Bratislava se afla la cea de a 7-a editie si este cel mai amplu eveniment de punere in contact al membrilor comunitatii de afaceri din  Slovacia si din strainatate, organizat de Agentia Slovaca de Dezvoltare a Comertului si Investitiilor (SARIO) sub auspiciile Ministerului Economiei din Republica Slovaca. La editia din acest an a Targului, tara partenera este Federatia Rusa.

Evenimentul este o oportunitate deosebita pentru IMM-uri de a gasi noi piete sau parteneri de afaceri precum si noi directii de dezvoltare, bazandu-se pe negocieri bilaterale directe intre oameni de afaceri. In cadrul targului sunt prezentate oferte de colaborare pentru subcontractare, licitatii, capacitati de productie disponibile, cereri de joint venture si de cooperare cu parteneri slovaci din domenii ca: engineering, industria auto, electrotehnica, chimica, energie, infrastructura ICT, industria lemnului, alimentara si altele.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud intentioneaza sa organizeze o misiune economica la Bratislava in vederea facilitarii accesului companiilor romanesti la acest eveniment si dezvoltarii de relatii de afaceri cu societati din Slovacia si Federatia Rusa.  

Detalii si inscrieri: Diana Siman - Sef Compartiment Integrare Europeana, telefon: 0263-230640, mobil 0733-900202,  fax: 0263 - 210038, e-mail: office@cciabn.ro.

 

 

0 comentarii2506 vizualizări03 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0