Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 05 August 2021 - 14587
Curs "MANAGEMENTUL CALITATII IN SECTOARE CALDE".

In data de 4 octombrie 2013, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud a incheiat a patra serie  a cursului de perfectionare MANAGEMENTUL CALITATII IN SECTOARE CALDE organizat GRATUIT in cadrul proiectului "Pregatire, instruire, educare in vederea asimilarii de procese tehnologice inovative, imbunatatirea practicilor manageriale si a protectiei mediului in sectoarele calde", finantat din  Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Cursul  s-a adresat angajatilor, intreprinzatorilor, persoanelor care doresc sa initieze o activitate independenta, precum si managerilor de diferite nivele din intreprinderi (in special IMM-uri) din sectoarele calde.

Camera de Comert si Industrie Bistrita - Nasaud in calitate de partener, implementeaza proiectul "Pregatire, instruire, educare in vederea asimilarii de procese tehnologice inovative, imbunatatirea practicilor manageriale si a protectiei mediului in sectoarele calde",POSDRU/81/3.2/S/55652.

Obiectivul general al proiectului consta in pregatirea, instruirea si educarea persoanelor din grupul tinta pentru asimilarea proceselor tehnologice inovative si imbunatatirea practicii eco manageriale in fabricatia de produse specifice sectoarelor calde. Pe durata de implementare a proiectului 01.11.2010 - 30.10.2013 au fost organizate cursuri de perfectionare cu durata de 2 luni pentru angajati, intreprinzatori, persoane care doresc sa initieze o activitate independenta, personal de conducere de diferite nivele din intreprinderi (in special IMM-uri) din sectoare calde, detinatori ai unei diplome de invatamant superior, precum si cursuri de calificare/recalificare/initiere cu durata de 2 luni, pentru angajati din intreprinderi cu profil de procesare din sectoare calde, intreprinzatori si persoane care doresc sa initieze o activitate independenta, detinatori ai unei diplome de invatamant tertiar non-universitar/invatamant secundar.

In cadrul acestui proiect, Camera de Comert si Industrie Bistrita - Nasaud a organizat cursul  "Managementul calitatii in sectoare calde" , cu o  durata de 96 ore pregatire teoretica si 12 ore pregatire practica.

            A patra serie de curs s-a  desfasurat in perioada 05 iulie - 30 septembrie 2013, evaluarea participantilor a avut loc in data de 4 octombrie a.c..

Pentru informatii suplimentare privind proiectul va stam la dispozitie la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, din str. Petre Ispirescu Nr. 15A, tel./fax: 0263-230640, 0263-210038, e-mail:office@cciabn.ro, www.posdru55652.utcluj.ro, www.cciabn.ro/utcn.php, persoana de contact: Valer Ticudean - Responsabil proiect.

0 comentarii2800 vizualizări07 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0