Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 05 August 2021 - 14587
Cursuri certificate organizate de Camera de Comert si Industrie Bistrita Nasaud.

Doua noi serii de cursuri - Comunicare in limba germana si Manager proiect - debuteaza in luna octombrie, in organizarea Camerei de Comert si Industrie Bistrita Nasaud. Programele se adreseaza persoanelor care doresc sa-si dezvolte competentele in cele doua domenii.

Camera de Comert si Industrie Bistrita Nasaud este unul dintre cei mai importanti furnizori de formare profesionala din judetul Bistrita Nasaud, avand un portofoliu diversificat de programe, care includ: initiere in competente antreprenoriale, informatice, administrator pensiune turistica, comunicare in limbile engleza si germana, perfectionare si specializare in domeniile formator, contabil, manager de proiect, inspector resurse umane, specialist in managementul deseurilor, cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI si de calificare in ocupatiile de presator mase plastice si operator la masini cu comanda numerica. Toate aceste cursuri sunt certificate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul Muncii, Familei si Protectiei Sociale, cursantii care promoveaza examenul final obtinand certificate cu  recunoastere nationala precum si drepturile legale conferite de aceste certificate.

In scopul corelarii competentelor resurselor umane cu exigentele angajatorilor si cu cerintele de pe piata muncii, in a doua jumatate a lunii octombrie vor fi organizate doua serii de programe de formare,  una de initiere in limba germana - 52 de ore si una de specializare in domeniul manager de proiect -70 de ore.

Cursurile vor avea loc la sediul CCI BN, din Bistrita, str. Petre Ispirescu, nr.15A, iar termenul limita de inscriere este 15 octombrie 2013.

Informatii suplimentare si inscrieri la Compartimentul de Formare Profesionala al CCIBN, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr.15A, tel./fax 0263-230640, email cfp@cciabn.ro.

119 commentarii3157 vizualizări10 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0