Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Cursuri certificate organizate de Camera de Comert si Industrie B-N.

Doua noi serii de cursuri - Comunicare in limba engleza-nivel incepator si Comunicare in limba germana - nivel avansat debuteaza in urmatoarea perioada in organizarea Camerei de Comert si Industrie Bistrita Nasaud. Programele se adreseaza persoanelor care doresc sa-si dezvolte competentele in cele doua domenii.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud este unul dintre cei mai importanti furnizori de formare profesionala din judetul Bistrita-Nasaud, avand un portofoliu diversificat de programe care includ: initiere in competente antreprenoriale, informatice, administrator pensiune turistica, comunicare in limbile engleza si germana, perfectionare si specializare in domeniile formator, contabil, manager de proiect, inspector resurse umane, specialist in managementul deseurilor, cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI si de calificare in ocupatiile de presator mase plastice si operator la masini cu comanda numerica.

Toate aceste cursuri sunt certificate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul Muncii,Familei si Protectiei Sociale, cursantii care promoveaza examenul final obtinand certificate cu  recunoastere nationala precum si drepturile legale conferite de acestea.

In scopul corelarii competentelor resurselor umane cu exigentele angajatorilor si a cerintelor pe piata muncii, in urmatoarea perioada vor fi organizate inca doua serii de programe de formare,  una de initiere in limba engleza - 52 de ore si una de specializare in limba germana - 40 de ore.

Informatii suplimentare si inscrieri la Compartimentul de Formare Profesionala al CCIBN, Bistrita, str.P. Ispirescu, nr.15A, et.2, tel/fax 0263-230640, email cfp@cciabn.ro.

Cursurile vor avea loc la sediul CCI BN, din Bistrita, str. Petre Ispirescu, nr.15A, iar termenul limita de inscriere este 15 noiembrie 2013.

.

Foto - Marius Chiuzan.

1 comentariu2940 vizualizări05 noiembrie 2013




rss 2.0
rss 2.0