Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si angajatorii vor beneficia de informatii in timp real.

In data de 23 decembrie 2010, va fi lansat oficial site-ul proiectului "Regions for Jobs", proiect finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 si implementat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Grecia si Camerele de Comert si Industrie Brasov si Prahova  

 Sub motto-ul "Controlati-va viitorul. Nu lasati viitorul sa va controleze!" site-ul ofera informatii de maxima actualitate legate de posibilitatile de imbunatatire a capacitatii de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

 Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Grecia si Camerele de Comert si Industrie Brasov si Prahova implementeaza, in perioada 1 iunie 2010 - 31 mai 2013, proiectului strategic "Regions for Jobs", finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Obiectivul general al proiectului este de a sprijini imbunatatirea capacitatii de ocupare a somerilor si a persoanelor inactive din cele trei regiuni implicate, aplicand un sistem de masuri cu caracter activ si inovator.

In data de 23 decembrie 2010 va fi lansat oficial site-ul proiectului "Regions for Jobs". Accesat la adresa www.regionsforjobs.ro, acesta este un site interactiv, cu un design prietenos care faciliteaza publicului larg si societatilor comerciale accesul direct, in timp real la informatii legate de posibilitatile de imbunatatire a capacitatii de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si caracteristicile fortei de munca disponibile pe piata muncii. In plus, site-ul furnizeaza noutati cu privire la implementarea proiectului.

Astfel, site-ul vine sa completeze instrumentele de comunicare menite sa asigure transparenta si accesul neingradit al tuturor persoanelor apartinand grupurilor tinta la serviciile furnizate prin intermediul proiectului "Regions for Jobs".

Contact: Monica Muresan - Manager General Proiect, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, str. P. Ispirescu, nr. 15A tel./fax: 0263-230640, 210039, e-mail: marketing@cciabn.ro, www.regionsforjobs.ro.  

0 comentarii2702 vizualizări22 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0