Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
Expo Casa & Security 2014 .

Solutii complete pentru constructii moderne si sigure in cadrul Expo Casa & Security 2014. Camera de Comert si Industrie Bistrita -Nasaud, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bistrita si Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, organizeaza in perioada 14 - 18 mai 2014, EXPO CASA & SECURITY 2013, in Teatrul de Vara si pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Manifestarea expozitionala reuneste firme din domeniul materialelor de constructii, amenajari interioare si de gradina, automatizari, instalatii, sisteme de securitate pentru locuinte si constructii industriale.

Maine, 14 mai 2014 debuteaza cea de-a XXIII-a editie a expozitiei specializata in domeniul amenajarilor si securitatii constructiilor, singura manifestare cu acest profil din judetul Bistrita-Nasaud.

Editia 2014 propune vizitatorilor solutii complete pentru locuinte si constructii moderne, durabile si sigure, structurate pe urmatoarele domenii:

*Construct - materiale de constructii (utilizate pentru fatade si invelitori, finisaje, fundatii, izolatii pentru constructii si instalatii, vopsele si alte materiale utilizate in constructii etc;

*Gradina - plante si arbusti ornamentali, amenajari de gradina

*Instal - instalatii de incalzire, climatizare, apa calda si materiale conexe

*Ambient - tamplarie, compartimentari si decoratiuni interioare, mobilier etc.;

*IndBis - echipamente, unelte si scule, automatizari etc.;

* Security - produse si servicii de protectie si paza, solutii de securitate pentru locuinte, constructii civile si industriale.

Pe parcursul evenimentului, cei interesati pot beneficia de ofertele speciale personalizate ale celor 30 de firme care isi prezinta produsele si serviciile in cadrul Expo Casa & Security 2014.

Expozitia este deschisa vizitatorilor dupa urmatorul program:

Miercuri, 14 mai 2014: orele 12-20;

Joi, 15 mai - Sambata, 17 mai 2014: orele 10-20;

Duminica, 18 iunie 2014: orele 10-17.

Organizatorii au pregatit diverse evenimente conexe expozitiei: campania de informare "O Europa mai sigura" derulata de Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si CCI BN prin Centrul Europe Direct Bistrita, concursuri, demonstratii de tehnica de autoaparare, protectie si paza, prezentari de produse si solutii in domeniul amenajarilor interioare si exterioare si sigurantei constructiilor si persoanelor.

               

Contact: Elena-Maria Barbos - Sef Compartiment Promovare si Programe, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-230640, e-mail: expo@cciabn.ro, www.casasecurity.cciabn.ro

 

0 comentarii3066 vizualizări13 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0