Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
Tombola "Primavara incepe cu AXN" s-a incheiat.
Primavara incepe cu AXN si NextGen. Tombola "Primavara incepe cu AXN" s-a incheiat, iar cele 10 televizoare Sony LED Smart TV si-au gasit castigatorii. In curand ii vom cunoaste pe cei 10.

Victoria Corindan - Zalau

Katalin Marthi - Targu Secuiesc

Ramona Maria Dumitra - Campina

Ion Neagoe - Cornu 

Adrian Matei Manciu - Beclean 

Viorina Olteanu - Alba Iulia 

Mihaela Nicoleta Horvat - Falticeni

Elena Nitoi - Targoviste

Cornelia-Alina Chezan - Vulcan 

Andra Irina Cioran - Sibiu

 

Aboneaza-te la serviciul de Televiziune Digitala de la NextGen si din 7 aprilie poti urmari sezonul 2 al serialului Hannibal pe AXN. Esti automat inscris la Tombola Primaverii*, unde cu NextGen si AXN poti castiga unul din cele 10 televizoare Sony LED Smart TV, Full HD, 80 cm!

Comanda serviciile si produsele NextGen Communications la http://www.next-gen.ro/comanda-online.html

*La tombola "Primavara incepe cu AXN" pot participa atat abonatii NextGen Communications care contracteaza in perioada 01.04.2014 - 30.04.2014 serviciul de Televiziune Digitala, cat si clientii noi NextGen Communications care achizitioneaza in perioada 01.04.2014 - 30.04.2014 serviciul de Televiziune Digitala.

 Campania consta in acordarea posibilitatii tuturor participantilor inscrisi in aceasta de a castiga 10 premii in cadrul unei Tombole, cate un premiu pentru fiecare participant declarat castigator.

Regulamentul concursului poate fi consultat la http://www.next-gen.ro/informari.html

Campania s-a desfasurat intre 1-30 aprilie 2014. Detalii in magazine.

Urmareste in premiera Hannibal sezonul 2, incepand din 7 aprilie, in fiecare luni de la ora 23:00, doar pe AXN!

In continuarea actiunii din primul sezon, Dr. Hannibal Lecter lucreaza indeaproape cu FBI, tesand o intriga complexa in jurul investigatiilor, menita sa ascunda oribilele crime pe care le comite. Cu o distributie de exceptie: Mads Mikkelsen in rolul lui Hannibal,  Laurence Fishburne si Hugh Dancy in rolurile investigatorilor. Hannibal te va tine permanent intr-un suspans incitant si plin de actiune.

 

0 comentarii3143 vizualizări26 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0