Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 04 Mai 2024 - 14587
Cursuri certificate organizate de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud.

In sprijinul persoanelor care au accesat proiecte F.E.A.D.R. masura 3.1. 3. "Incurajarea activitatilor turistice" si   a celor care au ca obiectiv dezvoltarea/ dobandirea competetelor  in domeniul Turismului si al  alimentatiei publice, lansam cursul de initere ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICA COR:515203.

Cursul de initiere Administrator pensiune turistica, are ca obiectiv dobandirea abilitatilor de administrare a pensiunilor turistice. Precizam ca durata acestuia este de 48 de ore si va fi sustinut de specialisti in domeniu.

Activitatea principala a administratorului de pensiune turistica, se desfasoara in cadrul pensiunii turistice, in unitati de cazare si alimentatie publica. Rentabilitatea serviciilor oferite, profitabilitatea, succesul pe piata turistica depinde de managementul promovat si practicat de acesta. Pentru sporirea gradului de atractivitate a pensiuni/unitatii de cazare, este necesara aplicarea strategiei de promovare a potentialului turistic local si national.

             Competentele specifice ocupatiei pe care cursantii le vor obtine in cadrul cursului sunt:  

Promovarea directa a produsului turistic;

Incheierea contractelor cu clientii;

Efectuarea operatiilor specifice de cazare si alimentatie;

Asigurarea unui climat favorabil turistilor;

Oferirea serviciilor pensiunii catre client;

Organizarea programelor turistice optionale;

Oferirea informatiilor de interes turistic si  rezolvarea reclamatiilor clientilor.

Exigentele profesionale si schimbarile majore in  economie in ultima perioada, ne determina sa adaptam oferta de formare profesionala,  pentru a  oferi un plus de valoare pe piata muncii, pentru a  incuraja invatarea activa si dorinta de dezvoltare continua.

Camera de Comert si Industrie Bistrita Nasaud unul dintre cei mai importanti furnizori de formare profesionala din judetul Bistrita Nasaud, detine un portofoliu bogat de programe de formare profesionala: calificare presator mase plastice, initiere in competente: antreprenoriale, informatice, comunicare in limbile engleza si germana, vanzator, perfectionare si specializare in domeniile: formator, contabil, manager de proiect, inspector resurse umane, asistent manager, specialist in managementul deseurilor, cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI.  

Informatiile suplimentare si inscrierile se realizeaza la Compartimentul de Formare Profesionala al CCIBN, Bistrita, str. P. Ispirescu, nr.15A, et.2, tel/fax 0263-230640, email: cfp@cciabn.ro.

Cursurile vor avea loc la sediul CCI BN din Bistrita, str. Petre Ispirescu, nr.15A, iar termenul limita de inscriere este 1 august 2014.

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii3157 vizualizări11 iulie 2014




rss 2.0
rss 2.0