Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Primele cursuri gratuite in cadrul Proiectului "Regions for Jobs" debuteaza in luna februarie.

In cursul lunii februarie vor incepe primele serii de cursuri organizate gratuit in cadrul Proiectului "Regions for Jobs", proiect finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 si implementat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Grecia si Camerele de Comert si Industrie Brasov si Prahova.  

Programele de formare profesionala planificate in cadrul proiectului sunt destinate persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si sunt adecvate cererii de ocupare imediata si,  in acelasi timp abilitatilor participantilor.

 

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Grecia si Camerele de Comert si Industrie Brasov si Prahova implementeaza, in perioada 1 iunie 2010 - 31 mai 2013, proiectului strategic "Regions for Jobs", finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Proiectul isi propune sa imbunatateasca capacitatea de ocupare a somerilor si a persoanelor inactive din cele trei regiuni implicate. Un numar de minim 450 de persoane din judetul Bistrita-Nasaud, vor beneficia de sprijin pentru gasirea unui loc de munca sau pentru initierea unei afaceri prin: consiliere si medierea muncii, formare profesionala, schimb de experienta in Grecia, activitati de mentorat.

Furnizarea de servicii de formare profesionala este tintita pe cererea de ocupare imediata, si in acelasi timp, pe tipul de pregatire adecvata abilitatilor participantilor, cursurile fiind organizate ulterior parcurgerii tuturor etapelor de consilere profesionala.

Primele cursuri gratuite vor debuta in luna februarie si vor viza domenii precum: competente antreprenoriale (initiere in afaceri) - 90 ore, comunicare in limba engleza - initiere, 52 ore, contabilitate - initiere, 60 ore, competente informatice - initiere, 52 ore. Toate aceste cursuri sunt autorizate in conformitate cu legislatia privind formarea profesionala a adultilor, absolventii intrand in posesia certificatelor cu recunoastere nationala. Un numar de minim 75 persoane apartinand grupurilor tinta vor beneficia de primele serii de cursuri gratuite.

 

Contact: Monica Muresan - Manager General Proiect, Cristina Magda - Responsabil Cursuri Proiect Regions for Jobs, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, str. P. Ispirescu, nr. 15A tel./fax: 0263-230640, 210039, e-mail: marketing@cciabn.ro, www.regionsforjobs.ro

 

 

0 comentarii2681 vizualizări01 februarie 2011
rss 2.0
rss 2.0