Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
In premiera la Bistrita, a ajuns cea mai eficienta solutie impotriva cheliei.

Ai chelie-calvitie, alopecie si nu ai gasit inca o solutie miraculoasa, un tratament eficient sau ceva care sa te multumeasca pe termen lung! In premiera la Bistrita, a ajuns cea mai eficienta solutie impotriva cheliei. Ieftin, eficient si frumos. Scapi  de chelie fara durere, stres, interventii chirurgicale sau operatii estetice de implant etc. Totul e simplu si relativ la indemana fiecarei persoane, barbat sau femeie.

 Luni ziarul Bistritanews.ro va v-a arata in premiera cea mai moderna si eficienta metoda impotriva cheliei-alopeciei. Este naturala si ecologica, este la indemana oricui, la un cost minim, si mai mult, acum este si la Bistrita.

 Kojak nu mai este la moda asa ca puteti sa va aratati din nou parul in toata splendoarea lui, ca in tinerete. Ramaneti alaturi de Bistritanews.ro si va vom prezenta cel mai eficient "tratament" impotriva cheliei.


 

0 comentarii3150 vizualizări29 noiembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0