Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
BISTRITA MARIAGE FEST 2015.(40 de poze)

O noua editie a BISTRITA MARIAGE FEST se desfasura in perioada 6 - 8 februarie 2015 la Hotel Metropolis. Manifestarea expozitionala este organizata de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud si Metropolis Grup SRL si reuneste firme din sectorul organizarii de nunti si evenimente festive.

BISTRITA MARIAGE FEST se recomanda ca un altfel de eveniment expozitional, un festival dedicat momentelor festive, cu accent pe unul din cele mai importante secvente din viata noastra: nunta. BISTRITA MARIAGE FEST a devenit, intr-un timp foarte scurt, un eveniment expozitional de referinta in Transilvania, in domeniul organizarii de evenimente festive.

Editia a treia a evenimentului reuneste in jur de 40 de expozanti cu domenii de activitate diversificate, incadrate in tematica. Vizitatorii gasesc intr-un sigur loc tot ceea ce este necesar pentru organizarea unei nunti sau a unui eveniment festiv: concept, planificare si organizare, rochii, costume, accesorii, invitatii, alte materiale tiparite, cadouri si amintiri, programe artistice, servicii foto-video si audio, precum si pachete turistice personalizate.

.

Foto - Marius Chiuzan

.

0 comentarii2982 vizualizări06 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0