Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 11 Mai 2021 - 14587
Lansare Noua SKODA Fabia pe piata din Transilvania.

 Noua SKODA Fabia este disponibila pentru drive test la showroom-urile Compexit. Modelul are un pret de pornire de la 9.920 euro (TVA inclus), rata de 93 EUR/luna cu TVA si 3% bonus financiar inclus, la finantarea prin Perfect Leasing. Tehnologie de ultima ora in materie de siguranta, conectivitate, mediu si confort. 5 stele la testele de siguranta EuroNCAP.

  Noua generatie Škoda Fabia a fost lansata oficial pe piata din Romania la finele lunii ianuarie. Modelul mizeaza pe un pachet competitiv de dotari si tehnologii, cu o tinuta de drum corecta si un design nou, expresiv si dinamic. Este o masina emotionala si functionala, cu un exterior compact si un interior spatios. ?n plus, noua ŠKODA Fabia ofera mult mai multe posibilitati de personalizare decat inainte, atat la interior, cat si la exterior.

"2014 a fost un an exceptional pentru ŠKODA, cu peste 1 milion de unitati vandute. ŠKODA Fabia insumeaza peste 15% din vanzarile marcii, si tocmai de aceea lansarea noului model este un moment mult asteptat. Masina, pe langa toate atuurile ŠKODA, vine in plus cu posibilitati multiple de configurare a exteriorului si interiorului.", declara Adrian Tudor, director de vanzari Compexit.

Optiunea ColourConcept, disponibila pe Noua ŠKODA Fabia, va fi pe placul celor care doresc sa fie cat mai originali. Sunt peste 125 de combinatii de culori recomandate.

Noul model ofera spatiu pentru cinci ocupanti si bagajele acestora, chiar daca dimensiunile exterioare sunt compacte si este extrem de agila si usor manevrabila. Portbagajul este cel mai mare din segment, cuprinzand 330 litri, adica cu 15 litri mai mult decat pana in prezent si cu mult mai mult decat la concurentii relevanti. Cu bancheta rabatata, volumul de incarcare creste pana la 1.150 litri.

"Simply Clever" - noii Fabia i se potriveste fara indoiala acest concept. ?n noua ŠKODA Fabia sunt oferite pana la noua noi dotari "Simply Clever", in functie de dorintele clientului si de nivelul de echipare.

Beneficiind de sisteme inovatoare de siguranta, confort si infotainment, provenite de la automobilele din segmentele superioare, noua ŠKODA Fabia este insotitorul perfect in cotidian. Pentru prima data, un automobil ŠKODA poate fi conectat cu usurinta la un smartphone prin intermediul tehnologiei MirrorLink™. Aceasta transpune aplicatiile smartphone-urilor pe display-ul sistemului de infotainment. Astfel, de exemplu, utilizarea softului de navigatie sau ascultarea muzicii personalizate la bordul masinii capata o noua calitate. Conexiunea se face rapid si simplu. Cu un cablu USB, trebuie doar conectat smartphone-ul cu sistemul Bolero, activat modul MirrorLink™ de la sistemul radio si apoi aplicatiile certificate MirrorLink™ vor fi "oglindite" pe ecranul sistemului de infotainment.

Foarte utila este si o alta functie - SmartGate. Aceasta permite pentru fiecare calatorie memorarea si utilizarea mobila in anumite aplicatii ale smartphone-ului a anumitor informatii despre automobil, ca de exemplu consumul, viteza medie, costurile si altele. Transferul de date se face fara fir, prin WiFi.

  Gama de motoare complet noua impune de asemenea noi standarde, facand din noul model cea mai ecologica si economica ŠKODA Fabia din toate timpurile. Pentru varianta pe benzina, sunt disponibile motoare cu puteri care variaza intre 60 si 110 CP, in timp ce motoarele diesel se pot baza pe un 1.4 TDI, care scoate 75, 90 sau 105 cai putere. Va exista si o versiune Greenline a acestui motor in varianta de 75 CP, consumul mediu mixt anuntat fiind de doar 3.1 litri/100 km.

Ajunsa la a treia generatie, noua ŠKODA Fabia a fost singurul model de clasa mica testat de EuroNCAP in 2014 care a obtinut calificativul de cinci stele la testele de siguranta derulate de organismul european, subliniind nivelul de siguranta de varf.

Noua ŠKODA Fabia este disponibila pentru drive test la showroom-urile Compexit din Cluj-Napoca, Calea Turzii 223 si Bistrita, Cartier Viisoara 264. Preturile pornesc de la 9.920 euro cu TVA si pana la 1.000 de euro avantaj client pentru liniile de echipare Ambition si Style.

Mai multe detalii despre noul model gasiti pe www.compexit.ro.

 

 

Compexit Trading

Marketing si PR.

0 comentarii2429 vizualizări24 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0