Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Multe premii la finalul concursului E.ON Energie Romania "Copilaria e mai frumoasa in siguranta!"

E.ON Energie Romania a invitat consumatorii casnici, parinti si copii deopotriva, sa stabileasca un "Top al sigurantei" in domeniul gazelor naturale si al energiei electrice la concurs au participat aproximativ 13.650 de consumatori 2.100 de participanti au castigat premii constand in rechizite si biciclet.

E.ON Energie Romania a finalizat astazi, 16 februarie a.c., concursul on-line "Copilaria e mai frumoasa in siguranta!". Prin acest proiect E.ON Energie Romania a urmarit sa promoveze regulile de siguranta in utilizarea gazelor naturale si energiei electrice in vederea prevenirii posibilelor accidente, in special in randul copiilor, accidente cauzate de neatentie sau jocul nesupravegheat in apropierea aparatelor alimentate cu gaze naturale sau a stalpilor de energie electrica.

 Concursul on-line s-a desfasurat in perioada 15 noiembrie 2010-15 februarie a.c., consumatorii casnici de gaze naturale si energie electrica fiind invitati sa stabileasca prin intermediul aplicatiei de concurs, disponibila pe site-ul www.eon-energie-romania.ro, un "Top al sigurantei" ierarhizand astfel 10 reguli de aur ale utilizarii energiei in conditii de siguranta.

 Castigatorii concursului au fost desemnati printr-o tragere la sorti care a avut loc astazi, 16 februarie a.c., la sediul companiei. In urma extragerii, dintre cei aproape 13.650 de participanti, 100 au primit premii constand in biciclete si, totodata, primii 2.000 de participanti inscrisi la concurs au fost recompensati cu seturi de rechizite. Valoarea totala a premiilor s-a ridicat la aproximativ 70.000 de lei.

 Utilizarea corecta a instalatiilor de gaze naturale si a echipamentelor electrice reprezinta o conditie esentiala pentru a preintampina producerea unor evenimente nedorite, ce pot avea implicatii majore asupra consumatorilor de energie si a familiilor acestora.

 

 

Nota pentru redactie

 

"Topul sigurantei"


? Nu lasati copiii sa se joace in jurul stalpilor electrici sau sa se urce pe acestia!

? Asigurati curatarea cosurilor de fum de doua ori pe an!

? Nu atingeti firele electrice cazute la pamant!

? Nu interveniti cu obiecte metalice in priza sau in aparatele electrocasnice!

? Tineti aparatele electrice departe de apa!

? Daca simtiti miros de gaz nu deschideti intrerupatorul!

? Nu conectati aparatele la prize sau prelungitoare improvizate!

? Nu atingeti prizele cu mainile umede!

? Efectuati la timp verificarea si revizia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale!

? Nu lasati focul nesupravegheat!

 

Indiferent de ordinea stabilita prin intermediul acestei aplicatii, "Topul sigurantei" indicat de participanti a fost considerat corect. Dupa stabilirea acestui top si completarea unui formular de inscriere, participantul a fost automat inregistrat pentru tragerea la sorti.

 

 

Departamentul Comunicare si Relatii Publice

E.ON Romania

0 comentarii2674 vizualizări16 februarie 2011
rss 2.0
rss 2.0