Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Primului hotel de 5 stele din Bistrita - Hotel Metropolis.

In urma cu 19 ani, s-au pus bazele companiei Metropolis Grup. Astazi, Metropolis Grup are in componenta 9 societati, care activeaza in diverse domenii, cel mai nou fiind industria hoteliera, motiv pentru care va asteptam in data de 27 Februarie 2011, la ora 16 sa treceti pragul primului hotel de 5* din Bistrita, Hotel Metropolis.  

Initiativa dezvoltarii unui concept de servicii integrate in industria ospitalitatii la Bistrita, a apartinut Grupului Metropolis, astfel luand nastere Hotelul Metropolis 5*.           

Situat  intr-un cadru natural deosebit, Metropolis Hotel este alegerea de 5* pentru calatoriile de afaceri,  conferinte, workshop-uri, evenimente speciale, dar si pentru relaxare, intretinere si clipe minunate. Tocmai de aceea, incepand de astazi, la Bistrita, superlativul calitatii are ca sinonim Hotelul Metropolis: adica unicitate pe segment, prin personalizarea tuturor serviciilor in functie de necesitatile si dorintele clientilor, un produs nou, singurul din Bistrita, din judet si din zona estica a Transilvaniei, dezvoltat pe o platforma unica data de amplasament, design si ambianta. Evenimentele sociale, vor fi transformate in evenimente speciale, gazduite intr-un cadru impecabil si organizate pana in cel mai mic amanunt de catre echipa noastra. Hotel Metropolis pretuieste natura si resursele ei, tocmai de aceea am creat cel mai bun echilibru intre aceste doua elemente pentru ca dumneavoastra sa fiti plini de viata, prin utilizarea celui mai complet si complex centru SPA. Semnatura Hotelului Metropolis este data de standarde ridicate de calitate.

Pentru ca viata este data de catre oameni si pentru ca se stie ca oamenii sfintesc locul, am reusit la Hotel Metropolis sa avem o echipa tanara si omogena, gata de a accepta provocarea de a face parte din cea mai elevata platforma hoteliera din zona. Ne canalizam toata atentia si cunostintele dobandite de-a lungul carierei, spre un singur deziderat: " Va multumim ca ati revenit la noi si ca ati ales din nou Hotel Metropolis 5*!"                        

Acum ca prezentarile au fost facute, va invitam la un tur al Metropolis Hotel 5* intr-o atmosfera calda si primitoare, in 27 Februarie 2011, la ora  16!

 

Cu deferenta,

Chifa Radu

Rus Petru

1 comentariu2730 vizualizări22 februarie 2011
rss 2.0
rss 2.0