Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
E.ON ofera 130 de premii si vouchere de vacanta clientilor care opteaza pentru factura electronica.

Pana pe 31 decembrie 2015, E.ON Energie Romania desfasoara concursul cu premii "Factura electronica te trimite in vacanta!". La concurs participa toti clientii, persoane fizice si juridice, care au activat factura electronica in contul personal creat pe platforma online E.ON Myline. Valoarea totala a premiilor puse in joc se apropie de 150.000 de lei iar regulamentul complet al concursului poate fi accesat pe pagina de concurs disponibila pe www.myline-eon.ro/concurs.

 In fiecare luna, incepand cu octombrie, se pot castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 125 de premii atractive puse in joc: 20 tablete Samsung TabS, 20 telefoane Samsung Galaxy S6, 40 carduri cadou in valoare de 1.000 lei fiecare si 40 de tricouri semnate de Gheorghe Hagi.

 La ultima extragere, care va avea loc in 15 ianuarie 2016 si la care vor participa toti clientii care au activat factura electronica pana la data de 31 decembrie 2015, E.ON Energie Romania va acorda si 5 vouchere turistice a cate 9.000 lei fiecare, prin care castigatorii beneficiaza de o vacanta cu destinatie la alegere, alaturi de cei dragi.

 E.ON Myline inseamna economie de timp si resurse iar utilizarea sa aduce avantaje imediate precum factura electronica (in format pdf) cu valoare fiscala, disponibila imediat dupa emitere si informare pe e-mail si in casuta de mesaje din contul clientului, de fiecare data cand se emite factura. Totodata, accesul la cea mai extinsa plaja de modalitati de plata a facturilor, fara comision, activarea si transmiterea autocitirii indexului contor, activarea si actualizarea programului sau a conventiei de consum, modificarea adresei de corespondenta si alte informatii utile, disponibile non-stop, se numara printre beneficiile aduse pentru utilizatori.

 

Departament Comunicare Corporatista

E.ON Romania         

0 comentarii2737 vizualizări20 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0