Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Serviciul de distributie a gazelor naturale va fi sistat joi pe cateva strazi din orasul Beclean.

E.ON Distributie Romania a finalizat o parte dintr-un proiect important de investitii care vizeaza modernizarea sistemului de distributie a gazelor naturale din municipiul Beclean. Prin acest proiect vor fi inlocuiti circa 6 kilometri de conducte si bransamente din reteaua locala de gaz, valoarea proiectului depasind 2 milioane lei.

 Pentru cuplarea unui prim tronson nou la sistemul de distributie a gazelor naturale, E.ON Distributie Romania este nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale in cursul zilei de joi, 12 noiembrie a.c., incepand cu ora 08.00 pe strazile Libertatii, Liviu Rebreanu, Morii, Garii,Trandafirilor, Parcului, Petru Maior, Mihai Viteazu, Octavian Goga, Nicolae Iorga, Bela Bartok, I.L.Caragiale si Beclenut.

 Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 21.00.

 Compania noastra solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

 In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Distributie Romania la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau                                                   

0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

 E.ON Distributie Romania regreta disconfortul creat si ii asigura pe consumatori ca depune toate eforturile pentru ca aceste lucrari sa fie finalizate cat mai repede posibil.

 

 

Departament Comunicare Corporatista

E.ON Romania.

0 comentarii2905 vizualizări11 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0