Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
"Cutia cu poze" - acum si la Bistrita.

Ce este cutia cu poze?  La etajul unu al complexului Winmarkt este instalata pe perioada sarbatorilor de iarna, "Cutia cu poze". Ce este mai exact aceasta cutie? Este un serviciu de fotografie de tip photo booth, foarte popular in mall-uri in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna.

 Cutia cu poze, este un aparat complex care "reface" daca doriti, celebra "fotografie la minut" oferind in plus avantajele echipamentelor digitale. Practic subiectul se poate vedea in ecran in timp real, putand astfel sa-si ajusteze pozitia si atitudinea intocmai ca la un "big selfie".

 Dupa ce cadrul este imortalizat, el este afisat pe ecran. Astfel clientul il poate  studia daca este reusit sau nu. Printul se realizaeaza practic in momentul in care clientul se declara multumit de rezultat. Printul se realizeaza pe loc si dureaza aproximativ ... 1 minut. 

 Aparatul, primul de acest gen din Bistrita are mai multe utilitati. De la fotografii de amuzament la petreceri, pana la fotografii de familie, sau la evenimente de tip corporate. Ana Adam, fotograf profesionist si proprietara acestui aparat generator de distractie, a amenajat si un mic studio la Winmarkt avand ca tematica sarbatorile de iarna.

 Pentru cei mici, este si un Mos Craciun profesionist, actor de profesie, care stie sa-si apropie copii si nu-i pedepseste. Fotografiile se inrameaza pe loc, fiind numai bune de pus sub brad, ca o amintire de neuitat pentru cei dragi, la un pret de doar 35 de lei. Se pot face fotografii de familie, portrete individuale, sau amintiri cu Mos Craciun.

0 comentarii2758 vizualizări10 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0