Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Mondial Motors deschide portile service-ului din Bistrita.

Vino la Mondial Motors sa-ti testezi injectorul gratuit!  Bistrita,  iunie 2016.  Service-ul Mondial Motors isi deschide portile pentru prima data. Astfel, in perioada 10-11 iunie 2016, angajati ai service-urilor si reprezentanti ai diferitelor departamente de transport din companii vor putea sa descopere beneficiile diagnosticului, reparatiei si reconditionarii corecte ale injectorului vehiculelor.

 Mondial Motors este singurul service din Bistrita Nasaud care dispune de cel mai nou sistem de testare, diagnostric si reparatie pentru pompe de injectie si injectoare, bancul de lucru Hartidge AVM2 PC. Cu ocazia Portilor deschise, service-ul auto ofera tuturor celor interesati ocazia de a vedea cum functioneaza cele mai noi tehnologii din domeniu. In cadrul evenimentului, se vor diagnostica gratuit injectoarele, o parte dintre acestea urmand sa fie reparate sau reconditionate.

 Pe langa fascinanta parte tehnica, cei care vor trece portile service-ului, vor avea bucuria de a cunoaste alti oameni din domeniu, pentru ei fiind pregatite momente de discutie la gratar si alte surprize.

 "Service-ul Mondial Motors este o poveste despre pasiune si dorinta de a face lucrurile cat mai bine. Este o bucurie pentru noi sa deschidem portile lui si sa oferim ocazia celor interesati sa patrunda in lumea tehnologiilor auto, unde ii vom intampina cu cele mai performante dotari.", a declarat Cristina Toadere, Director General al grupului Comautosport.

 Portile Mondial Motors (Str Libertatii, nr. 62 Bistrita) sunt deschise in zilele de 10 si 11 iunie, intre orele 10:00-16:00. La eveniment pot participa cei care se inscriu in prealabil la 0753 450 239, o parte dintre locuri fiind disponibile publicului larg.

0 comentarii2975 vizualizări01 iunie 2016




rss 2.0
rss 2.0