Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Evenimentul anual Opel 24h: timp de 2 zile, cele mai bune oferte .
  • Opel ofera conditii unice la automobile, servicii post-vanzare, accesorii si finantare
  • 15-16 aprilie: program special de functionare de 12 ore pe zi
  • Toate ofertele sunt in limita stocului disponibil

 

Vineri, 15 aprilie, si sambata, 16 aprilie, in cadrul actiunii Opel 24h consilierii de vanzari vor prezenta clientilor cele mai bune oferte pentru un pachet complex: automobil Opel, garantie extinsa, mobilitate extinsa, CASCO special, solutii financiare complete.

In ambele zile ale evenimentului, incepand cu ora 9 dimineata si pana la ora 21, distribuitorii Opel sunt pregatiti sa intampine la showroom clientii interesati de oferta unica din 2011.

 

Toate masinile din gama Opel, inclusiv modelele comerciale, sunt incluse in campania celor mai bune oferte din an, Opel 24h, disponibila doar 24 de ore si numai in showroom-urile Opel.

 

In ambele zile, masini de drive-test stau la dispozitia clientilor pentru a-i convinge de ce campania Opel 24h este o oferta pe care nu trebuie sa o piarda:

  • 40% reducere la accesorii
  • 23% reducere la garantia extinsa
  • 25% reducere pentru asigurarea CASCO
  • Oferta financiara "Cetelem 24h?: 4 luni de gratie la plata si rata fixa in lei

 

Noul Opel Corsa completeaza fiabila gama Opel

 

Mult-premiatele modele Opel sunt apreciate pentru designul si calitatile lor, dar si pentru fiabilitatea dovedita. Marca a venit deja cu noutati in acest an: noul Opel Corsa, recent lansat la showroom-uri si noul Antara, plecat chiar in aceasta saptamana sa descopere cele mai frumoase peisaje din Romania.

Organizatia germana independenta DEKKRA a evaluat 230 de modele auto in 15 milioane de actiuni de service si, ca urmare a  numarului de defecte inregistrate, Opel Insignia a fost desemnat cel mai bun model, avand o rata de defect de 96,1%. Mai important este insa ca la editia anterioara a raportului acelasi titlu a fost atribuit tot unui model Opel, best sellerul Corsa, dovedind ca rezultatele nu sunt intamplatoare.

 

 

Informatii de presa si fotografii la rezolutie de tipar: media.opel.ro

Lista oficiala a partenerilor Opel: www.opel.com

 

 

Contact presa:

Malina Dragu - Opel PR Manager, 021 206 07 03

malina.dragu@opel.com

0 comentarii2821 vizualizări12 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0