Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Se lanseaza filiala Cluj a Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii.

Dan Matei Agathon, Elemer Antal si Clement Sava vor lansa vineri, 29 aprilie, de la ora 14.00, filiala Cluj a Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii (FPTS), care va avea loc odata cu inaugurarea noii locatii a restaurantului Nostalgia de pe strada Napoca nr. 16, din Cluj-Napoca.

Filiala Cluj este prima reprezentanta locala a Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii si se va implica in impulsionarea turismului si a serviciilor de calitate din regiune. Presedintele fililale va fi omul de afaceri Elemer Antal.

Cu aceasta ocazie, Dan Matei Agathon, presedintele FPTS, si Clement Sava, Secretarul General al FPTS, vor acorda autografe pe cartea lor "Romania, mereu surprinzatoare".

Evenimentul va fi urmat de un cocktail in timpul caruia invitatii vor putea afla mai multe despre activitatea Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii si despre proiectele pe care le va desfasura prin filiala Cluj.

 

2 commentarii2772 vizualizări29 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0