Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 22 Februarie 2024 - 14587
HAPPYCINEMA se extinde in toata tara.

Pana la finalul anului 2018, HAPPYCINEMA va deschide noi cinematografe in Alexandria si Bistrita, iar in 2019 se va continua cu Bacau, Slobozia si alte doua orase cu peste 200.000 de locuitori.

De asemenea, in 2019, si publicul din Bucuresti va beneficia de un nou multiplex HAPPYCINEMA, dezvoltat in Colosseum Mall, centrul comercial ce va fi inaugurat in cadrul Colosseum Retail Park din Nord-Vestul capitalei, situat pe Soseaua Chitilei, in sectorul 1. Prevazut cu 7 sali de proiectie si cu un design ultra-modern, multiplexul HAPPYCINEMA din cadrul Colosseum Mall va fi dotat cu echipamente si tehnologie de ultima generatie.

Avand in plan pentru urmatorii 5 ani acoperirea a 20 de orase din Romania, HAPPYCINEMA va fi al doilea lant de cinematografe din tara. HAPPYCINEMA este un brand construit cu capital 100% romanesc, iar valoarea investitiei in dezvoltarea de noi cinematografe va fi de peste 7 milioane de euro. 

Ecaterina Mateescu, administrator al Happy Cinema, a declarat: Romania este una din tarile cu cele mai putine cinematografe din Europa, exista inca foarte multe orase mari fara niciun cinema. Dorim sa aducem Romania in fruntea clasamentului european si sa deschidem cinematografe mai ales in orase in care locuitorii nu au posibilitatea de a merge la cinema. Dorim sa oferim posibilitatea romanilor sa vada filme pe marele ecran, sa se bucure de productii in premiera si de o experienta remarcabila in salile Happy Cinema. Urmeaza sa lansam noi cinematografe atat in centre comerciale cat si in alt tip de locatii.

*

               HAPPYCINEMA este prezent in Bucuresti (Liberty Center, Sos. Progresului Nr. 151-170), Focsani (Focsani Mall, Calea Moldovei 32) si Buzau (Galleria Mall Buzau, Bulevardul Unirii 301A) cu un total de 12 sali echipate cu tehnologie de ultima ora.

               Peste 1.000.000 de spectatori au ales sa vizioneze filme in reteaua HAPPYCINEMA de la deschiderea primului cinematograf si pana in prezent.

HAPPYCINEMA se evidentiaza pe piata lanturilor cinematografice datorita continutului diversificat pe care il ofera publicului, compus atat din filme mainstream, cat si dintr-un program cultural bogat si numeroase evenimente alternative (concerte de rock clasic ale unor trupe legendare, documentare 3D despre muzee celebre si stagiuni de opera, teatru si balet de la prestigioase companii artistice britanice etc).

In plus, HAPPYCINEMA gazduieste si organizeaza proiectii in conditii speciale pentru parinti cu bebelusi (Baby Cinema), pentru copii cu nevoi speciale (Filmele Olgai), piese de teatru (Teatru la Cinema), petreceri vesele pentru cei mici, dar pune la dispozitie salile sale si pentru evenimente corporate si private.

HAPPYCINEMA este cinematograful intregii familii, pentru toti cei care isi doresc sa rada cu pofta, sa aiba aventuri care taie respiratia sau sa traiasca momente de suspans in 3D.

 

Detalii: www.happycinema.ro

 

 

0 comentarii3241 vizualizări12 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0