Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Compania Delgaz Grid, pe podiumul competitiei Trofeul Electricianului.

Echipa Delgaz Grid a castigat locul I la categoria defectoscopie linii electrice subterane; La probele individuale, electricienii companiei si-au adjudecat premiul I la trei categorii. Cinci electricieni ai Delgaz Grid, compania de distributie electricitate si gaze naturale a grupului E.ON din Romania, au urcat pe podium in cadrul celei de-a 39-a editii a competitiei profesionale Trofeul Electricianului, organizata la Oradea in perioada 9-13 iulie.

Specialistii Delgaz Grid au fost premiati pentru performantele obtinute in cadrul probelor individuale de la specializarile: defectoscopie linii electrice subterane, exploatare statii de transformare, mentenanta echipamente inalta tensiune si exploatare retele de medie si joasa tensiune. In acelasi timp, echipa companiei formata din trei electricieni din Bacau, Botosani si Neamt si-a adjudecat primul loc la defectoscopie linii electrice subterane.

"Demnitatea meseriei noastre trebuie pusa acolo unde este locul ei si pentru asta Trofeul Electricianului este un moment excelent ca sa stim unde suntem si unde am ajuns in aceasta meserie si profesie", a declarat Csulak Ferenc, directorul general Delgaz Grid.

 La editia din acest a Trofeului Electricianului au participat peste 110 electricieni de la principalii operatori de distributie a energiei electrice din Romania. Trofeul Electricianului este un concurs profesional de traditie si se desfasoara in preajma sarbatorii Sfantului Ilie, patronul si protectorul celor ce lucreaza in sectorul energetic.

In cadrul competitiei se dau probe teoretice si practice, inclusiv simulari ale unor situatii de avarie si, de asemenea, exista si o etapa de concurs cu public, departajarea concurentilor fiind realizata pe baza unor punctaje.

Premiile castigate de electricienii Delgaz Grid demonstreaza o data in plus inalta calificare si profesionalismul celor ce lucreaza in sistemul energetic din judetele Iasi, Neamt, Bacau, Botosani, Suceava si Vaslui.

 

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, opereaza o retea de gaze naturale de circa 22.000 km in 20 de judete din partea de Nord si de Vest a Romaniei (Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj, Timis, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Mures, Sibiu, Alba, Harghita, Iasi, Botosani, Vaslui, Suceava, Neamt si Bacau) si o retea de electricitate de peste 81.000 km in sase judete din Moldova: Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui. De la intrarea pe piata locala, in anul 2005, E.ON a investit circa 1,5 miliarde de euro in principal pentru modernizarea retelelor de gaze si electricitate si a virat catre stat impozite si taxe de 1,9 miliarde de euro.

 

 

 

0 comentarii3409 vizualizări15 iulie 2018




rss 2.0
rss 2.0