Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Serviciul de distributie a gazelor naturale va fi sistat marti, 7 august, pe cateva strazi din Beclean.

Pentru cuplarea unei conducte noi la sistemul de distributie a gazelor naturale, Delgaz Grid este nevoita sa sisteze integral alimentarea cu gaze naturale pe strazile Al. Zorilor, Sieului, Al. Garii si Bobalna, respectiv, partial pe str. 1 Dec.1918 (bl. D1-2, sc. I-IV) din orasul Beclean, marti, 7 august, incepand cu ora 08.00.

 Prin aceasta lucrare se finalizeaza un proiect de investitii care a urmarit modernizarea a peste 5.5km din reteaua locala de distributie a gazelor naturale, in valoare de aproximativ 1.3 milioane lei.

 Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, incepand cu ora 21.00.

 Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea alimentarii sa supravegheze modul de ardere a gazelor naturale timp de 30 minute.

 In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau                                                     

0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie). 

 Compania regreta disconfortul creat prin intreruperea distributiei gazelor naturale si multumeste consumatorilor pentru intelegere.

0 comentarii2982 vizualizări06 august 2018
rss 2.0
rss 2.0