Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
E.ON cauta cei mai buni light designeri din Europa.

E.ON cauta cei mai buni light designeri din Europa.  Decizia publica preliminara va fi luata pana in data de 7 septembrie, in cele sapte unitati regionale E.ON;  Finalistii vor fi anuntati la Festivalul Luminilor, in data de 5 octombrie, la Turnul Televiziunii din Berlin; Romania intra in competitie cu 3 proiecte. Care tara europeana are cei mai buni light designeri? E.ON vrea sa raspunda la aceasta intrebare printr-un concurs organizat la cea mai inalta cladire din Germania, Turnul Televiziunii din Berlin. Optsprezece light designeri din sapte tari vor intra in concurs in cadrul Festivalului Luminilor. Ei au extraordinara sarcina de a proiecta pe turnul televiziunii motto-ul "Let’s create a better tomorrow", cu lumini tridimensionale.


La competitie vor lua parte artisti din Germania, Marea Britanie, Italia, Romania, Republica Ceha, Ungaria si regiunea Scandinava. Tara noastra este reprezentata de Les Ateliers Nomad, MotionLab Romania si Radu Ignat Art Gallery. Proiectele pot fi vizualizate si votate pe https://festival-of-lights.de/en/voting-special-award-fernsehturm/.

E.ON exploateaza retele si ofera solutii energetice in toate aceste tari. Este de la sine inteles insa, ca de votat poate vota oricine, nu doar clientii E.ON.

In saptamanile care urmeaza, E.ON si Festivalul Luminilor vor lansa o campanie online pe canalele proprii de social media pentru a-i atrage pe votanti pe platforma dedicata evenimentului, sperand sa ajunga la milioane de oameni din Germania si din celelalte tari europene. Etapa preliminara se va incheia in data de 7 septembrie. Castigatorii, la nivel national, vor fi anuntati pe pagina de internet a E.ON si pe cea a Festivalului Luminilor, precum si pe canalele de social media.

Castigatorii regionali isi vor prezenta spectacolele de lumini la Turnul Televiziunii din Berlin din 5 pana in 14 octombrie si vor intra in competitie pentru Premiul E.ON. Si aici, publicul va decide prin vot pe internet ce concurent din care tara va castiga premiul cel mare de 5.000 Euro.

Timp de mai multi ani, E.ON a fost principalul sponsor al Festivalului Luminilor din Berlin, unul din cele mai renumite festivaluri de acest gen din lume, insa anul acesta, pentru prima data, festivalul va fi prezentat exclusiv de E.ON.

 

0 comentarii3087 vizualizări25 august 2018




rss 2.0
rss 2.0