Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
S-a dat startul pentru Energy Challenge 2019!

Studentii se pot inscrie la aceasta competitie pana la data de 15 decembrie a.c. .Castigatorii vor fi desemnati in luna aprilie a anului urmator; Aflata la a V- a editie, competitia studenteasca Energy Challenge aduce in prim plan provocari de mare actualitate din domeniul energiei: Eficienta Energetica& Optimizare Retea, Energie Verde, Digital&Smart si Produse/Servicii Clienti. 

E.ON Romania, impreuna cu institutiile de invatamant superior si asociatiile studentesti partenere, ofera tinerilor care urmeaza studii universitare ocazia de a revolutiona lumea energiei prin perfectionarea unor solutii existene deja sau, de ce nu, de a identifica noi surse de energie care sa schimbe complet configuratia energetica actuala.

Astfel s-a dat startul pentru inscrierile la Energy Challenge 2019 - competitie la care pot participa echipe studentesti din toate centrele universitare din tara. Pana in data de 15 decembrie a.c., sunt asteptate pe site-ul dedicat http://energychallenge.eon-romania.ro/ proiecte sau idei noi, pline de energie care sa puna in lumina preocuparile tinerilor din acest domeniu.

Aceste propuneri vor fi analizate de catre un juriu format din specialisti, iar echipele finaliste vor beneficia de o saptamana de training pe teme de HR si dezvoltarea proiectelor la Energy Challenge Academy. Marea finala va avea loc in luna aprilie a anului viitor, la Tirgu Mures, premiile pentru aceasta editie fiind in valoare totala de circa 5000 de euro.

Pentru a fi cat mai aproape de studenti si pentru a le oferi direct informatii, echipa Energy Challenge va fi prezenta in saptamanile urmatoare in principalele centre universitare din tara.

Nota:
Energy Challenge este o competitie dedicata studentilor dornici sa contureze noi modele de afaceri pentru lumea dinamica si in continua schimbare a energiei.

Competitia a debutat in 2015 pe plan local la Cluj Napoca, iar in 2016 s-a extins si la Iasi, antrenand pana la acest moment peste 100 de studenti. Concursul se adreseaza studentilor la zi de la toate facultatile din Romania, nivelul licenta si master.

Partenerii academici ai Energy Challenge sunt: Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea Petru Maior din Tg. Mures, Universitatea din Oradea, Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti.
Asociatiile studentesti partenere: ASFIC (Asociatia Studentilor Facultatii de Instalatii Cluj) si Liga Studentilor Universitatii Tehnice din Cluj Napoca.


 


Despre E.ON Romania
Grupul german E.ON a intrat in Romania in anul 2005, cand a preluat fostele societati de stat din domeniul gazelor naturale si energiei electrice. Companiile din structura grupului opereaza o retea de distributie a gazelor naturale in lungime de peste 22.000 km, respectiv o retea de distributie a energiei electrice de peste 81.000 km si deservesc circa 3,1 milioane de clienti din 20 de judete situate in jumatatea de Nord a tarii. De la intrarea pe piata locala, E.ON a investit circa 1,5 miliarde de euro in principal pentru modernizarea retelelor de gaze si electricitate si a virat catre stat impozite si taxe  de 1,9 miliarde de euro.

0 comentarii2898 vizualizări15 noiembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0