Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Retailerul german de imbracaminte KiK deschide al treilea magazin din Transilvania la Bistrita.

Bistrita, 28 noiembrie 2018 - KiK, unul dintre cei mai mari discounteri de imbracaminte din Germania, anunta deschiderea celui de-al treilea magazin din Transilvania la Bistrita. Retailerul german anunta multe surprize si promotii speciale inca de la inaugurare. Cu ocazia deschiderii oficiale de la Bistrita, KiK isi asteapta clientii cu preturi reduse cu 10% la toate produsele din magazin, in 28 si 29 noiembrie. Situat in Galeriile Comerciale B1 Retail Park, primul magazin KiK de la Poarta Transilvaniei se intinde pe o suprafata de peste 650 mp si a fost dezvoltat cu o investitie de peste 150.000 de euro.

"Ne bucuram sa venim la Bistrita cu ocazia deschiderii primului magazinului KiK la Poarta Transilvaniei si avem convingerea ca brandul nostru va fi foarte bine primit de catre bistriteni.  Ne dorim sa avem o crestere la fel de dinamica pe piata din Romania si, mai ales, sa fim primiti cu aceeasi caldura in fiecare oras in care venim. Strategia companiei este indreptata catre clientii nostri, astfel KiK pune accent pe calitatea produselor sale la un pret accesibil," a declarat Raluca Hartmann, Director General KiK Romania.

Pana la finalul anului, retailerul german va mai deschide al doilea magazin la Oradea, un magazin la Vaslui, unul la Ramnicu Valcea si unul la Craiova.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de moda din Germania, ce detine o retea vasta de magazine la nivel european. Odata cu intrarea pe piata din Romania in luna septembrie, KiK tinteste extinderea pe plan national prin deschiderea a 45 de unitati pana la finalul anului 2019. Oferta de produse a brandului este reprezentata in proportie de 70% de segmentul de textile, haine de calitate germana pentru toate varstele si marimile, fiind completata de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decoratiuni, jucarii si articole de papetarie. Obiectivul discounterului german este ca produsele KiK sa ajunga in fiecare dulap de haine din Europa.

 

***

 

 

 

Despre KiK

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de imbracaminte din Germania, ce detine o retea vasta de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentata in proportie de 70% de segmentul de textile, fiind completata de alte articole precum accesorii de interior, cadouri, jucarii si produse de papetarie. KiK este furnizor de textile de baza, intrucat sortimentul preponderent consta in articole de baza, usor de combinat in orice tinuta, care constituie dotarea de baza a oricarui dulap cu haine.

In prezent, KiK opereaza peste 3.500 de magazine in Europa, dintre care 2.600 sunt in Germania. Brandul este prezent si in Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croatia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia si, din 2018, in Romania. Peste25.000 de angajati contribuie la succesul KiK, care tinteste extinderea retelei la 5.000 de magazine la nivel european. Cu o crestere anuala de aproximativ 200 de magazine, KiK se numara printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Pentru mai multe detalii, accesati:https://www.KiK.eu/ sihttps://www.KiK.eu/ro/companie/

Contact de presa

Ruxandra Marin / ruxandra.marin@oxygenpr.ro / 0758.256.049

 

 

KiK Textilien und Non-Food GmbH

  • Brandul KiK a fost lansat in Dusseldorf, Germania in 1994 
  • KiK este un brand aflat in portofoliul grupului german Tengelmann
  • Furnizarea de produse textile de calitate ridicata si la preturi avantajoase constituie activitatea de baza a KiK
  • Modelul de afaceri al KiK se bazeaza pe discountul la produsele textile
  • 70% din sortiment este reprezentat de articole textile, iar 30% de articole pentru casa (accesorii, decoratiuni, jucarii, articole de papetarie, etc)
  • KiK opereaza peste 3.500 de magazine in Europa, dintre care 2.600 sunt in Germania
  • Brandul este prezent si in Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croatia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia si, din 2018, in Romania
  • Peste 25.000 de angajati contribuie la succesul afacerii KiK
  • Cu o crestere anuala de aproximativ 200 de magazine pe an, KiK este printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa
  • Preturile avantajoase se adreseaza in primul rand familiilor cu copii, tinerelor mame, persoanelor econome, dar si cumparatorilor inteligenti: fiecare client se poate imbraca complet din cap pana in picioare cu mai putin de 150 de lei
  • KiK colaboreaza cu aproximativ 400 de furnizori la nivel global
  • KiK are peste 60 de angajati in departamentul de management al calitatii
  • KiK detine doua depozite in Germania si Slovacia

KiK Romania

  1. A.      Magazin KiK Bistrita
  • Al treilea magazin KiK din Transilvania se deschide la Bistrita pe 28 noiembrie 2018
  • Magazinul se intinde pe o suprafata de aproximativ 650 de mp
  • Investitia in unitatea din Bistrita este de peste 150.000 de euro
  • 8 angajati lucreaza in magazinul din Bistrita
  • Magazinul este situat in B1 Retail Park
  • Program magazin: De luni, pana duminica, interval orar 09:00-21:00

 

  1. B.       KiK Romania - planuri
  • Managementul KiK Romania este 100% romanesc
  • KiK tinteste extinderea pe plan local prin deschiderea de alte 3 unitati pana la sfarsitul lui 2018, 40 de magazine pana la finalul lui 2019
  • Brandul vizeaza expansiunea in orase cu populatie de minim 15.000 de locuitori, dar si in orase mari, cum ar fi Bucuresti.
  • Urmatoarele deschideri sunt panificate in Oradea, Ramnicu Valcea si Craiova

 

 

0 comentarii3290 vizualizări28 noiembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0