Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Campania E.ON "Daruieste Lumina" a mobilizat peste o mie de romani pentru a face fapte bune de sarbatori.

Intreaga cantitate de 100.000 kWh, pusa la dispozitie de E.ON Energie Romania in cadrul campaniei, a fost directionata catre patru institutii sociale in mai putin de doua saptamani; La editiile anterioare ale campaniei, E.ON adonat 700.000 kWh energie si gaze naturale catre 42 de institutii sociale si 800 de familii defavorizate din Romania.

Peste o mie de utilizatori din retelele sociale au raspuns invitatiei E.ON de a se gandi la semenii lor si a le aduce bucurie de sarbatori printr-un gest simplu. Tot ce au trebuit sa faca a fost de a-si personaliza fotografia de profil cu rama campaniei "Daruieste Lumina", mentionand totodata una dintre cele patru institutii sociale pe care au dorit sa o ajute prin directionarea unei parti din cantitatea de 100.000 kWh pusa la dispozitie de E.ON Energie Romania.

 Fiecare rama instalata la poza de profil a echivalat cu 100 kWh de energie gratuita destinata celor mai putin norocosi. Desiinitial campania a fost prevazuta sase incheie la 24 decembrie 2018, intreaga cantitate de energie a fost donata in mai putin de doua saptamanidatorita interesului ridicatprovocat de initiativa in randul romanilor.

 Astfel, Casa de copii Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc va primi 39.200 kWh, caminul pentru Persoane Varstnice din Caransebes - 25.500 kWh, Liceul pentru Deficienti de Vedere din Cluj Napoca - 18.100 kWh, iar la Caminul pentru copii Agarbiciu vor ajunge 20.500 kWh.

 Cea de-a cincea editie a campaniei "Daruieste Lumina" a fost derulata in perioada 6 - 20 decembrie 2018.Toti cei 100.000 kWh sunt donati de E.ON Energie Romania, cantitatile oferite urmand sa fie scazute din factura de energie electrica sau gaze naturale a institutiilor beneficiare.

Campania s-a bucurat de sustinereamai multor bloggerisiinfluenceri, care si-au instalat rama la profilsi au popularizat astfel initiativa E.ON Romania. Trei dintre acestias-au deplasat la institutiile beneficiare pentru a le documenta povestilesi pentru a scrie materiale emotionante.Astfel, Cristina Bazavan, Diana-Florina Cosmin si Cristian Sutu au ajuns la Caransebes, Sibiu, Cluj-Napoca si Odorheiu Secuiesc si au plecat de acolo incarcati de energie si de entuziasm aratand ca, impreuna, prin straduinta, putem contribui la initiative menite sa faca bine celor din jurul nostru.

Succesul campaniei este reflectat si de cifrele din social media, astfel ca, potrivit estimarilor proprii, mesajul de sarbatori transmis de E.ON a a ajuns la peste 1.000.0000 de persoane.


Despre "Daruieste Lumina"

Campania "Daruieste Lumina" reprezinta inca un exemplu de implicare a E.ON Romania in viata comunitatilor locale.

Prima editie a campaniei s-a desfasurat in luna aprilie 2015, cand au fost oferiti 100.000 kWh unui numar de 12 institutii - spitale, scoli, case de copii si case de batrani din 10 judete. Initiativa a fost continuata in luna decembrie a aceluiasi an, cand au fost daruiti peste 200.000 kWh catre 800 de familii cu nevoiase, nominalizate de prieteni sau rude, precum si in decembrie 2016, cand 200.000 kWh au fost oferiti catre alte 16 institutii. Anul trecut aproximativ 20.000 de romani au decis sa se implice si au daruit cele 200.000 kWh de electricitate sau gaze naturale pusi in campanie de E.ON unui numar de14 institutii.

Campania s-a calificat anul acesta in finala Digital Communication Awards, de la Berlin, alaturi de proiecte de amploare din intreaga Europa.

Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu peste 12,5 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea, numarul total al beneficiarilor acestor initiative ridicandu-se la aproximativ 293.000.


0 comentarii2926 vizualizări21 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0