Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
E.ON este un loc bun de invatat.

In 2019, in jur de 1.300 de tineri vor primi oportunitatea unui start solid pentru carierele lor: in intreaga Europa, tineri ucenici, stagiari, elevi din sistemul dual si absolventi de facultate isi vor incepe cariera in companiile E.ON. In Turcia, de exemplu, mai bine de 650 de tineri si tinere sunt angajati la Enerjisa, o companie mixta a E.ON si a Grupului Sabanci. In jur de 150 de tineri din Marea Britanie, 125 din Ungaria, 80 din Suedia si 50 din Romania asteapta si ei sa isi inceapa cariera la E.ON, dupa ce alti 70 tineri si-au inceput activitatea in cadrul unor programe speciale spre finalul lui 2018.

Tot in Romania, un numar de aproximativ 30 studenti vor face practica in cadrul companiior E.ON Romania, in timp ce, urmare a parteneriatelor cu scoli tehnice, alti 160 elevi se vor pregati pentru calificarea in meseriile de instalator, sudor sau electrician.

 

In Germania, unde peste 200 de ucenici si de elevi din sistemul dual de invatamant au primit un contract in acest sens, diverse companii E.ON au castigat inca o data certificatul "Cel mai bun loc de invatat" - o adevarata "diploma de recunoastere" pentru companiile care ofera training. Actualii si fostii stagiari precum si indrumatorii lor au fost intervievati in prealabil. Au fost evaluate opt categorii, printre care integrarea in companie, invatarea profesionala, adecvarea indrumatorilor/comportamentul indrumatorilor, si rezultatele instruirii profesionale. Rata mare de angajare constituie un punct in plus pentru multi ucenici.

Caroline Elwart, coordonator pe aria de training la Essen, afirma: "De la inceput vrem sa le oferim ucenicilor nostri cele mai bune conditii posibile pentru o invatare de succes si de durata. Pentru noi, investitia in pregatirea tinerilor ambitiosi inseamna si sa contracaram lipsa de personal calificat".

Exista o gama larga de cursuri atractive de pregatire precum si de perspective pentru cei aflati la inceput de cariera si pentru absolventii de facultate: in Germania sunt oferite nu numai uceniciile de tip clasic, ci si cursuri pentru elevii din invatamantul dual sau stagiaturi. Unii incepatori au, de exemplu, oportunitatea de a petrece pana la 24 de luni lucrand in diverse companii ale Grupului din Germania si din strainatate, putand ajunge astfel la o perspectiva de ansamblu asupra companiei.

Informatii suplimentare cu privire la oportunitatile si cerintele de admitere precum si cu privire la posibilitatea de inscriere online se gasesc la https://www.eon-romania.ro/ro/cariera.html.

 

0 comentarii2905 vizualizări04 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0