Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Grupul TeraPlast il numeste pe Marian Pirvu in pozitia de Director General al Depaco.

Marian Pirvu a preluat, incepand cu luna ianuarie 2019, pozitia de Director General al Depaco,unul dintre cei mai importanti producatori romani de tigle metalice, sub marca recunoscuta Wetterbest. Depaco face parte dinGrupul TeraPlast, cel mai mare producator de materiale de constructii cu capital romanesc si unul dintre cele mai mari grupuri industriale locale.

 Marian Pirvu are o experienta vasta, activand de peste 20 de ani in sectorul constructiilor industriale si rezidentiale, perioada in care a ocupat inclusiv pozitii manageriale, precum cele de Director Comercial, Director de Productie, Director de Operatiuni sau Director General. A fost, de asemenea, membru in comitetele de management din companiile in care a activat, ocupand si functia de vice-presedinte.

 Dl. Pirvu areo puternica expertiza la nivel international, in rolurile sale anterioare gestionand activitati in mai multe tari din regiunea Europei Centrale si de Est, precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Ucraina, Serbia, Croatia, Slovenia sau Slovacia.

 "Preluarea pozitiei de Director General al Depaco reprezinta o provocare pe care am acceptat-o cu placere si ma bucur sa lucrez impreuna cu o echipa de profesionisti precum cea a Depaco. Impreuna, vom duce mai departe povestea de succes a companiei si ne propunem ca Wetterbest sa-si continue ascensiunea ca brand de referintain domeniul acoperisurilor, atat prin continuarea extinderii in Romania, cat si in regiune. Wetterbest s-a impus pe piata locala si regionala prin seriozitate, rigoare, excelenta industriala, calitate fara compromisuri si respectarea promisiunilor facute clientilor. Vom continua sa crestem ramanand fideli acestor angajamentea sumate", a declarat Marian Pirvu, noul Director General al companiei Depaco.

 Depaco este unul dintre principalii producatori de sisteme pentru acoperisuri din industria locala, produsele fiind prezente pe piata sub brandul Wetterbest. Dupa 18 ani de dezvoltare continua dupa principii antreprenoriale puternice, timp in care s-a facut trecerea de la importator la producator local de succes, in anul 2017 compania a decis sa treaca printr-o noua etapa de dezvoltare, prin parteneriatul cu grupul industrial TeraPlast, care a preluat controlul asupra pachetului majoritar de actiuni.

 

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa contactati:

Bogdan Tudorache

Media Associate, Golin

btudorache@golin.com, 0040-755-314-790

 

 

 

Despre Grupul TeraPlast

Cu o traditie de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare producator de materiale de constructii, cu capital romanesc. Portofoliul de produse al Grupului este structurat pe sase linii de business: Instalatii & Amenajari, Profile tamplarie, Granule, Panouri termoizolante, Fereste & Usi si Tigla Metalica (prin brandul Wetterbest). Grupul TeraPlast a deschis in octombrie 2017 TeraSteel Serbia, prima fabrica aflata integral in proprietatea unei firme romanesti, inaugurata dupa 1990.

Incepand cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup - TeraPlast SA - este listata la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRP.

 

0 comentarii2870 vizualizări14 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0