Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Turismul in 2019.

In 2019, trendul in turism este dictat de destinatiile exotice; Filadelfia Turism sustine piata concurentiala atat la nivel national, cat si la nivel european, oferind clientilor garantia pretului competitiv; Filadelfia Turism si Ruefa Escape Travel incheie anul 2018 cu o crestere a cifrei de afacere de 30% fata de 2017.
 

 Bistrita, 28 ianuarie 2019: Tendintele vacantelor pentru 2019 se invart in jurul destinatiilor exotice. Odata cu cresterea bugetelor alocate pentru sejururi si a nevoii de noi experiente, cererea pentru aceste destinatii se afla in continua expansiune. O alta noutate, in ceea ce priveste tendintele noului sezon, o reprezinta croazierele. Acestea sunt din ce in ce mai cautate datorita itinerariilor impresionante, dar si datorita luxului si confortului oferit la bordul navelor.

 Filadelfia Turism si Ruefa Escape Travel, cu peste 30 de agentii in Romania, vin in intampinarea acestor trenduri si lanseaza o serie de pachete proprii pentru Maldive si Thailanda cu zbor din Cluj-Napoca, dar si o gama larga de destinatii exotice cu plecare din Bucuresti sau din alte aeroporturi europene precum: Budapesta, Viena, Munchen, Frankfurt, Madrid s.a.. Filadelfia Turism are un parteneriat direct si cu MSC Cruises incepand din 2017, una dintre cele mai importante linii de croaziera globala. Spre exemplu, o croaziera pe Mediterana poate incepe de la 359 euro / 7 nopti / persoana / cabina interioara cu pensiune completa la bordul navei.

 Lidia Sighiartau, administrator Ruefa Escape Travel & Manager Filadelfia Turism, vorbeste despre cea mai recomandata destinatie Filadelfia Turism 2019, Maldive: "pe langa zborurile la preturi convenabile disponibile din Romania (Bucuresti sau Cluj-Napoca), insulele Maldive sunt un paradis exotic unic, de care s-ar putea sa nu ne mai bucuram in urmatorii ani datorita incalzirii globale. Acesta a fost si unul dintre motivele pentru care am dorit sa aducem mai aproape clientii de aceasta destinatie, prin pachetele proprii exclusive."

 O alta recomandare a specialistilor in turism este rezervarea vacantei de vis in perioada Early Booking. In aceasta perioada, turistii beneficiaza de reduceri maxime, de varietate si disponibilitate, in comparatie cu perioada Last Minute, cand oferta se restrange. Reducerile Early Booking sunt substantiale. De exemplu pana in 31.01.2019 costurile unei vacante pot fi reduse pana la 40% pentru destinatii ca Grecia, Turcia, Bulgaria, iar pana in 28.02.2019 reducerile Early Booking sunt pana la 35%. Aceste reduceri se diminueaza treptat, in functie de cat de mult te apropii de perioada de sezon.

 

Filadelfia Turism sustine piata concurentiala atat la nivel national, cat si la nivel european, oferind clientilor garantia pretului competitiv. 

 "Am fost surprinsi in mod neplacut de cursul ultimelor evenimente de pe piata turismului din Romania, care au marcat atat imaginea agentiilor, cat si credibilitatea acestora in fata clientilor. Noi, Filadelfia Turism ne bucuram sa afirmam ca am sustinut, sustinem si vom sustine piata concurentiala atat in Romania, cat si la nivel european, prin negocierea unor contracte avantajoase cu furnizorii nostri: tour operatori germani, hotelieri, transportatori sau diversi furnizori locali oferind preturi competitive. Fie ca este vorba despre furnizori interni sau de furnizori externi, tarifele de care beneficiaza clientii nostri sunt echitabile. Insasi politica Filadelfia Turism prevede garantia celui mai bun tarif pentru produsele proprii. In acest sens, ne dorim ca toate agentiile de turism sa cunoasca si sa respecte legislatia concurentei astfel incat piata de turism sa devina din ce in ce mai matura si sa aiba ca scop consolidarea relatiei agentie - client prin respect si garantia pretului corect." - Ioan Sighiartau, Director General Filadelfia Group

 

 Filadelfia Turism si Ruefa Escape Travel au inregistrat in 2018 o crestere a cifrei de afacere de 30% fata de anul trecut. Cresterile au fost simtite si la nivelul celorlalte companii ale grupului Filadelfia cu activitati in domeniile transportului de pasageri, transportului de marfa, si asigurari. Astfel, in anul 2018 cresterile la nivel de grup au fost: Posta Tabita Tour (23%), Tabita Tour (7%) si Filadelfia International Logistics (12%). Cifra de afaceri Filadelfia Group in 2018 a fost 44 milioane euro.

 In ceea ce priveste Filadelfia Turism, in anul 2019, se estimeaza o crestere de 40% fata de anul trecut. In acest sens, investitiile pun accent pe infrastructura tehnica, prin integrarea unui numar cat mai mare de tour operatori in sistemul de cautare si rezervare cu scopul de a facilita ofertarea si de a dispune online, in timp real, de o diversitate de produse care se adreseaza clientului direct. De asemenea, sumele investite in garantiile de hoteluri si vile, pentru cele mai cerute destinatii din Europa, au crescut cu 15%.

 

In topul celor mai vandute destinatii in 2018 s-au numarat: Grecia, Turcia, Bulgaria Spaniasi litoralul romanesc. De asemenea, la mare cautare a fost si Egiptul, dar si destinatiile exotice precum Maldive si Thailanda.  

 In anul 2018, cea mai ceruta destinatie a fost Grecia, atat partea continentala, cat si cea insulara datorita preturilor accesibile, gastronomiei, culturii, peisajelor spectaculoase, dar si datorita diversitatii activitatilor puse la dispozitie in fiecare statiune.

   Conceptul all inclusive si hotelurile luxoase, fac ca Antalya (Turcia) sa fie una dintre destinatiile preferate ale romanilor, in special ale familiilor cu copii. Cererea mare pentru aceasta locatie se datoreaza si plecarilor directe din majoritatea aeroporturilor din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu Mures, Baia Mare, Oradea, Timisoara, Iasi, Suceava, Bacau si Craiova.

 In randul turistilor Filadelfia, o crestere surprinzatoare de peste 30%, fata de anul precedent, a avut destinatia Spania - Costa Brava, cu zbor din Cluj-Napoca. Fiind foarte aproape de Barcelona, Costa Brava este potrivita pentru toate tipurile de turisti: de la familii cu copii, cupluri si tineri activi, pana la seniori - in perioada de extra-sezon.

 O alta surpriza a anului trecut a fost cresterea de peste 40% a cererii pentru litoralul Romaniei, datorita tichetelor de vacanta. Specialistii Filadelfia Turism estimeaza ca acest trendul crescator se va mentine si in 2019.

 

 

 

Persoana de contact: 

Adrian Gog, PR Reprezentative

adrian.gog@prandmore.ro

0757 355 675

0 comentarii3234 vizualizări28 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0