Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Targul Artelor va asteapta vineri, incepand cu ora 10.30.

Cea de a sasea editie a scolii de vara pentru elevi, organizata de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in cadrul proiectulului Centrul Europe Direct Bistrita, si Liceul de Arte "Corneliu Baba" Bistrita are loc in perioada 18 - 26 august 2019. Activitatile, organizate in parteneriat cu Asociatia de parinti "Cornelius Art" si Clubul Lions Bistrita, cu sprijinul Primariei Municipiului Bistrita, cuprind ateliere de creatie si sesiuni educationale pentru elevii liceului gazda si pentru elevii oaspeti din cadrul Liceului Teoretic "Principesa Natalia Dadiani" din Chisinau, si vor culmina cu o noua editie a Targului Artelor, in 23 august 2019.

 Luand forma unui sir de ateliere educationale si de creatie pentru copiii din Bistrita si Republica Moldova, gazduiti de Liceul de Arte "Corneliu Baba" Bistrita, scoala de vara  cuprinde si in acest an activitati dedicate devoltarii competentelor in domeniul creativitatii,  antreprenoriatului de arta si vanzarilor, precum si Targul Artelor, in cadrul caruia elevii vor putea sa prezinte vizitatorilor produsele realizate de acestia in urma activitatilor creative desfasurate cu sprijinul expertilor din cadrul Liceului de Arte.

Activitatile au debutat la 19 august, cu ateliere de creatie organizate la liceul gazda, si vor continua in zielele ulterioare la sediul liceului de Arta Corneliu Baba si la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud.

Punctul culminant al editiei din acest an este reprezentant de Targul Artelor, organizat in 23 august , intre orele 10.30 - 17.00, pe Pasajul Artelor (Strada Spiru Haret). In cadrul evenimentului, elevii participanti isi vor prezenta publicului creatiile realizate in cadrul atelierelor si vor incerca sa isi demonstreze competentele antreprenoriale si de marketing dobandite in cadrul sesiunilor educative. Creatiile vor putea fi admirate de vizitatori, iar o parte dintre acestea vor putea fi achizitionate.


 Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud. Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, http://www.europedirectbistrita.ro/.

0 comentarii3143 vizualizări20 august 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0