Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Compania salajeana UNICONF muta capitala mondiala a modei de la Milano la Moscova.

Compania salajeana UNICONF in parteneriat cu SWAROVSKI, muta capitala mondiala a modei de la Milano la Moscova, unde participa la cea mai mare expozitie internationala de profil din lume: Collection Premiere-International Fashion Trade Show Moscow, in perioada 03-06.09.2019Moscova (https://cpm-moscow.com). Aici la Moscova, vor fi expuse noile colectii realizate unicat cu cristale SWAROVSKI, concepute special pentru piata din Rusia, la care s-a lucrat timp de 4 ani.

 UNICONFsi-a propus sa readuca calitatea, inovatia si creativitatea confectiilor romanesti in Rusia si toate republicile ex-sovietice. Strategia dezvoltarii, are la baza, infiintarea retelelor de magazine UNICONF in Rusia si ex-URSS. Proiectul de design al magazinelor este deja implementat cu succes.Materialul consacrat ca fiind ideal sub acest aspect este bumbacul, astfel ca in tot ce facem folosim bumbac de cea mai buna calitate.

 Industria romaneasca de textile si confectii are o traditie indelungata in ceea ce priveste inovatia, moda si creativitatea, iar in ciuda competitiei acerbe pe plan international si a redirectionarii semnificative a industrieiprelucratoare spre tarile cu mana de lucru ieftina, ea continua sa reprezinte unul dintre sectoarele industriale de baza ale economiei romanesti.

 Forta si reputatia industriei romanesti de textile si imbracaminte, in ceea ce priveste calitatea produsului, productivitatea, creativitatea si inovatia continua sa se constituie intr-o fundatie solida care si-a pus temeliile la mijlocul secolului XVIII odata cu aparitia si dezvoltarea primelor manufacturi textile din Transilvania.

 Compania UNICONF- situata in inima Transilvaniei, Zalau, jud. Salaj, este continuatorul de succes si lider a industriei romanesti detextile si confectii pe plan national, cu o cota ridicata de piata pe plan international si o prezenta consistenta in marile lanturi de supermarketuri din Romania, Ungaria, Germania, Ucraina etc (Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Selgros, Penny, Mega Image, Metro, eMAG).

 UNICONF face parte din grupul de firme UNIVERSAL, unul dintre cei mai importanti actori din economia judetului Salaj, avand peste 1200 de angajati.Cu un management ghidat de principiul produsului ideal, am pornit la valorificarea potentialului care are la baza traditia orasului Zalau, respectiv Salaj in industria textila si confectiilor.

 Experienta din colaborarea in sistem lohn cu marci de renume de lenjerie ca DIM sau SARA LEE, care sunt varfuri pe piata europeana si pe piata americana, ne-a convins ca putem reinventa calitatea romaneasca in domeniul lenjeriei intime.

 Toata lumea, de peste tot teritoriul Rusiei si ex-URSS isi aminteste pana in ziua de azi cu placere si nostalgie de calitatea EXCEPTIONALA a produselor textile fabricate in Romania si nu degeaba se spune ca in fiecare casa din URSS existau produse textile pe care scria "Fabricat in Romania".

 Clasa politica din Romania trebuie sa i-a exemplul altor tari importante din Uniunea Europeana si din lume, inclusiv SUA care in pofida "asa ziselor sanctiuni" fac tot posibilul sa isi mentina si chiar sa dezvolte relatiile comerciale cu Rusia.

 Piata rusa cere la unison produse romanesti: mobila, textile, incaltaminte, produse alimentare/ legume/ fructe, vinuri, medicamente, mecanica si utilaje romanesti, turism etc. Cum este posibil ca noi romanii sa refuzam sa lucram cu piata din Rusia care este cea mai intinsa tara din lume avand suprafata cat planeta Pluto, ca si marime Rusia este de 2 ori cat SUA, de 4 ori cat UE, de 48 de ori cat Germania, de 128 de ori cat Anglia. Indiferent in ce directie invartim globul pamantesc ne lovim de Rusia care este singurul stat din lume inconjurat de 12 mari, avand hotar cu 16 tari. Rusia si America sunt despartite doar de 4 km. Suprafata Siberiei reprezinta 9% din uscatul Terrei.

 

Cu stima,

 Gabriel Antoniu Lavrincic

Manager export UNICONF, Zalau- Salaj

https://www.uniconflenjerie.ro/

 

0 comentarii3171 vizualizări21 august 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0