Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Tu scapi de griji, iar E.ON te premiaza!

Intri in cursa pentru premii, daca achizitionezi produsul E.ON. ServExpress PRO, pana la inceputul lunii octombrie . E.ON invita clientii sa lase in seama specialistilor grijia verificarilor tehnice periodice si a reparatiilor urgente din casa. Acum, clientii companiei pot asocia contractului de gaze naturale un abonament lunar de servicii tehnice, configurat pe masura nevoilor fiecaruia si, in plus, pot sa castige si premii.

 Solutia E.ON ServExpress PRO asigura interventii de urgenta la centrala termica si instalatia electricain maxim 6 ore de la apelul telefonic, precum si serviciile de verificare tehnica periodica obligatorii, respectiv verificarea / revizia (V/R) instalatiei de utilizare a gazelor naturale si verificarea tehnica periodica (VTP) a centralei termice.

 Astfel, pana la inceputul lunii octombrie, clientii E.ON care cumpara pachetul E.ON ServExpress PRO pot castiga cate un premiu zilnic care consta in electrocasnice care le pot face viata mai frumoasa: statii de calcat, aspiratoare, roboti de bucatarie, cafetiere si toastere sau marele premiu un frigider, oferit la finalul campaniei.

 Premiile pentru fiecare saptamana de concurs incheiata se acorda prin tragere la sorti, in fiecare zi de luni a urmatoarei saptamani de concurs. Pentru marele premiu intra in concurs toti clientii care au achizitionat solutia de asistenta tehnica in perioada 01.08-02.10.2019.

 Mai multe detalii pot fi gasite accesand Regulamentul campaniei pe eon.ro.

 

 

Despre E.ON Energie Romania
E.ON Energie Romania, membra a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate sisolutii energetice avand un portofoliu variat format din circa 3,1 milioane de clienti, atatrezidentiali, cat si companii simunicipalitati. Grupul E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 14 ani. De la intrarea pe piata din Romania, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoareacontributiilorvirate la bugetul de stat sibugetele locale se ridica la 2 miliarde de euro.

0 comentarii3122 vizualizări04 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0