Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Documentare de arta, spectacole de balet si concerte la Happy Cinema Bistrita.

In Ianuarie si Februarie la Happy Cinema din Bistrita Retail Park  pot fi vizionate documentarele de arta Salvador Dalí: In cautarea nemuririi si Klimt & Schiele - Eros si Psyche, spectacolul de balet Frumoasa din padurea adormita (Royal Ballet) si concertul-tribut The Doors: Break On Thru - A Celebration Of Ray Manzarek.

 

Programul evenimentelor este urmatorul:

 Salvador Dalí: In cautarea nemuririi: 17, 18, 19 ianuarie de la ora 19:00

 Documentarul propune o calatorie exhaustiva de-a lungul vietii si creatiei lui Salvador Dalí, insa vorbeste si despre Gala, muza acestuia. Totul incepe in 1929, un an crucial din cariera si viata lui Dalí, cand se alatura grupului suprerealist si o cunoaste pe Gala, pana la moartea artistului in 1989.

 Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=6fg6itBAjCo  

 

 

Klimt & Schiele - Eros si Psyche: 24, 25, 26 ianuarie de la ora 19:00

 Klimt & Schiele - Eros si Psyche - scandaluri, vise si obsesii in epoca de aur a Vienei. Documentarul povesteste acest sezon extraordinar: un moment magic pentru arta, literatura si muzica, in care circula noi idei, Freud descopera miscarile psihicului, iar femeile incep sa-si revendice independenta. O calatorie prin Viena lui Klimt si Schiele si lucrarile muzeelor Albertina, Belvedere, Kunsthistoriches, Leopold, Freud si Muzeul Vienei.

 Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=FqwU70kLEqw

 

 

Frumoasa din padurea adormita - difuzarea spectacolului Royal Ballet

Duminica, 2 Februarie, ora 16:00

 Aceasta productie a incantat audienta din Covent Garden inca din 1946. Dupa 60 de ani, in 2006, s-a pastrat punerea in scena originala, care a readus costumele stralucitoare si minunate ale lui Oliver Messel pe scena. Muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski si coregrafia originala a lui Marius Petipa se imbina armonios cu sectiuni create special pentru The Royal Ballet de Frederick Ashton, Anthony Dowell si Christopher Wheeldon.

 Trailer: https://youtu.be/QX4-Ezb60aI

 

The Doors: Break On Thru - A Celebration Of Ray Manzarek

Miercuri, 12 Februarie, ora 19:30

 Evenimentul il celebreaza pe Ray Manzarek, legendarul co-fondator si pianist The Doors. Acest concert-tribut si documentar a fost filmat in Hollywood la Teatrul Fonda si i-a adus pe scena pe Robbie Krieger si John Densmore cu ocazia zilei de nastere a lui Manzarek pentru a sarbatori mostenirea acestuia si influenta The Doors asupra unei intregi generatii.

 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=0dCJaZC_zJ8

 

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Happy Cinema sau online pe www.happycinema.ro.

 

 

Website: www.happycinema.ro 

Facebook: www.facebook.com/HappyCinemaBistrita

Telefon:  0363 730305

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2996 vizualizări13 ianuarie 2020




rss 2.0
rss 2.0