Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
Serviciul de distributie a gazelor naturale va fi sistat joi, in doua localitati din jud. Bistrita-Nasaud.

Delgaz Grid informeaza ca pentru executia lucrarilor specifice de cuplare a unei conducte noi la sistemul de distributie este nevoita sa sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale in localitatile Lechinta si Vermes din judetul Bistrita-Nasaud, joi, 16 iulie, a.c., intre orele 09.00-18.00, partial, fiind afectate doar imobilele situate pe partea dreapta a caii ferate dinspre Beclean-Sanmihaiu de Campie.

 Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

 In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

 Compania regreta disconfortul creat si multumeste clientilor pentru intelegerea si sprijinul acordat pentru desfasurarea acestor lucrari.

 

 

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, opereaza o retea de gaze naturale de peste 23.000 km in 20 de judete din partea de Nord si de Vest a Romaniei (Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj, Timis, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Mures, Sibiu, Alba, Harghita, Iasi, Botosani, Vaslui, Suceava, Neamt si Bacau) si o retea de electricitate de aproape 81.900 km in sase judete din Moldova: Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui. De la intrarea pe piata locala, in anul 2005, E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro in principal pentru modernizarea retelelor de gaze si electricitate si a virat catre stat impozite si taxe de 2,3 miliarde de euro.

 

.

 

 

E.ON Energie Romania si compania valceana Don Pedro, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de hartie tissue din tara, au decis sa dezvolte parteneriatul semnat anul trecut pentru realizarea unui sistem de generare a energiei electrice prin procedeu fotovoltaic, acesta ajungand la o valoare de peste 630.000 de euro.

 In cadrul parteneriatului dintre cele doua companii, E.ON construieste pentru Don Pedro o Centrala Electrica Fotovoltaica pe care o va preda la cheie si care are drept obiectiv principal producerea energiei electrice utilizand energia solara. Centrala va permite Don Pedro sa-si asigure cu forte proprii o mare parte din energia electrica necesara pentru obtinerea produselor igienico-sanitare din hartie.

 "Parteneriatul dintre E.ON si Don Pedro arata in primul rand angajamentul ambelor companii pentru un mediu inconjurator mai curat. Prin alegerea solutiei noastre, E.ON Photovoltaic, Don Pedro va reduce emisiile de CO2 cu peste 240 de tone pe an si va beneficia, totodata, de o aprovizionare cu energie independenta si mai economica", a declarat Catalin Iordache, Director General E.ON Energie Romania.

 "Suntem bucurosi ca am reusit sa demaram acest proiect cu E.ON Energie Romania deoarece suntem constienti de importanta protejarii mediului. Am investit in linii de productie de ultima generatie, cu consum redus de energie electrica, iar la inceputul acestui an am inlocuit centralele pe baza de combustibili fosili cu pompe de caldura pentru climatizare. Noua centrala fotovoltaica ne asigura o sursa independenta de energiesi ne ajuta in acelasi timp sa ne indeplinim obiectivele de protectie a mediului", afirma Petrisor Lazar, Director General Don Pedro.

 Centrala Electrica Fotovoltaica include sisteme de energie solara care vor fi montate pe acoperisurile celor 10 cladiri care formeaza unitatea de productie Don Pedro, situata in localitatea Ruda, comuna Budesti din judetul Valcea, si va produce in total 767 MWh pe an, reprezentand 25-30% din necesarul total de energie al companiei. Lucrarile de montaj au fost demarate in aceasta luna.

 Instalatia aferenta centralei cuprinde un sistem de monitorizare prin intermediul caruia se pot supraveghea si analiza starea si rezultatele operationale, atat local cat si de la distanta. Sistemele de pe acoperisuri au o putere nominala maxima de pana la 615 kilowati (kWp).

 

Despre Don Pedro

 Don Pedro este o companie cu capital privat 100% romanesc infiintata in judetul Valcea, in urma cu 25 de ani, si produce anual 20.000 de tone de produse igienico-sanitare din hartie: hartie igienica, prosoape de bucatarie, servetele nazale si de masa, din celuloza si hartie reciclata. Cu o cifra de afaceri de peste 114 milioane de lei si 250 de angajati compania are in prezent un portofoliu care totalizeaza peste 1.200 de articole, atat marci proprii cat si private.

 

Persoana de contact: Petrisor Lazar, e-mail petrisor.lazar@donpedro.com.ro

 

Despre E.ON Energie Romania

 E.ON Energie Romania, membra a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate si solutii energetice avand un portofoliu variat format din circa 3,2 milioane de clienti, atat rezidentiali, cat si companii si municipalitati. Grupul E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a 15 ani. De la intrarea pe piata din Romania, E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2,3 miliarde de euro.

 

Persoana de contact: Adela Botan, e-mail: adela.botan@eon-romania.ro

 

 

0 comentarii2891 vizualizări14 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0