Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
E.ON lanseaza o solutie de producere a energiei verzi pentru clientii care doresc sa devina prosumatori.

Compania E.ON Energie Romania a lansat, in luna iulie, solutia completa de panouri fotovoltaice - E.ON Solar Home - pentru clientii casnici, viitori prosumatori, care doresc sa produca energie verde din energia solara si sa consume astfel mai putina electricitate din retea, protejand mediul in acelasi timp.

Surplusul de energie electrica se injecteaza in retea si este achizitionat de E.ON, in calitate de furnizor, iar in acest fel, clientul obtine o reducere a facturii de electricitate.

"Suntem preocupati sa investim in solutii prietenoase cu mediul, bazate pe surse de energie regenerabile si nepoluante, iar E.ON Solar Home se pliaza perfect pe nevoia de dezvoltare sustenabila. Trebuie mentionat ca acest nou produs vine la o scurta perioada de timp de la lansarea E.ON Green Home, destinat clientilor care vor sa consume electricitate provenita exclusiv din surse de energie verde", declara Claudia Griech, Director General Adjunct al E.ON Energie Romania.

 

E.ON Solar Home include evaluarea locului de consum, intocmirea proiectului tehnic, obtinerea avizelor necesare, sistemul de panouri fotovoltaice si montarea acestuia,  precum si mentenanta sistemului de panouri fotovoltaice si verificarea instalatiei electrice, toate acestea fiind realizate de E.ON, in baza contractului incheiat cu viitorul prosumator.

 

Clientii pot alege durata contractului care poate fi de 1, 3, 5 sau 7 ani, avantajul fiind ca ratele lunare sunt fixe.

 

Detalii despre produsul E.ON Solar Home se pot afla accesand eon.ro.

 

La acest moment, E.ON Solar Home este disponibil in judetele Iasi, Timis si Arad, urmand ca in perioada urmatoare sa fie disponibil si in alte locatii din tara.

 

Incurajam toti clientii care doresc sa instaleze acasa o solutie de energie verde sa aleaga factura electronica in locul celei tiparite si astfel contribuim impreuna la reducerea amprentei de carbon si protejam mediul inconjurator.

 

 

 

 

Despre E.ON Energie Romania


E.ON Energie Romania, membra a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate si solutii energetice avand un portofoliu variat format din circa 3,2 milioane de clienti, atat rezidentiali, cat si companii si municipalitati. Grupul E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a 15 ani. De la intrarea pe piata din Romania, E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2,3 miliarde de euro.

0 comentarii2765 vizualizări17 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0