Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
Topul Firmelor din judetul Bistrita-Nasaud 2020, realizat in format inedit, evidentiaza excelenta in afaceri.

Topul Judetean al Firmelor - editia 2020, evenimentul anual mult asteptat, dedicat mediului de afaceri bistritean, organizat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, a fost readaptat, conform situatiei  actuale si cerintelor impuse de pandemia de Coronavirus, iar festivitatea de premiere a firmelor clasate in Top a fost realizata intr-un format inedit, inregistrat.

Aflat la cea de XXVII-a editie, Topul Judetean al Firmelor 2020 a fost conceput diferit fata de editiile anterioare.  Deoarece prioritatea principala este sanatatea noastra, a tuturor, chiar daca nu avem placerea de a ne vedea fata in fata in acest an datorita conditiilor actuale, ne-am dorit sa transmitem emotia decernarii premiilor, precum si sa felicitam firmele premiate. Evenimentul a fost realizat sub forma unui film care include festivitatea de premiere, precum si mesajele Presedintelui Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, dl. Vasile Bar, al Presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, dl. Mihai Daraban, ale reprezentantilor autoritatilor locale: Presedintele Consiliului Judetean- Dl. Emil Radu Moldovan si Primarul municipiului Bistrita, dl. Ioan Turc.

Clasamentul Topul Firmelor 2020 a fost realizat conform metodologiei unitare aprobate la nivelul Sistemului Camerelor de Comert si Industrie din Romania in baza datelor de bilant furnizate de catre agentii economici.

Numarul firmelor active, la 30.06.2020, este de 9479,  din care 3227 au fost acceptate conform aplicatiei de clasare a firmelor in TOP, iar dintre acestea  un numar de 965 au fost eligibile pentru primele 3 locuri premiate la fiecare dintre cele 7 domenii de activitate: Cercetare Dezvoltare si High Tech; Industrie; Agricultura, silvicultura si pescuit; Constructii; Servicii; Comert si Turism, conform categoriei de marime corespunzatoare, dupa cum urmeaza: Microintreprinderi - 626 de firme, Intreprinderi mici- 245 de firme, Intreprinderi mijlocii- 82 de firme, Intreprinderi mari - 10 firme si Intreprinderi foarte mari - 2 firme.

In realizarea clasamentului, au fost luate in considerare firmele care se incadreaza, din punct de vedere al criteriilor de evaluare, pe primele trei locuri, intr-un efort sustinut de incurajare a  practicilor de afaceri productive, acestea regasindu-se in Catalogul Firmelor de Top.

           Topul Firmelor 2020 se desfasoara sub auspiciile aniversarii a 30 de ani de existenta  a Camerei  de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, care este recunoscuta la nivel national, ca una dintre cele mai active Camere de Comert judetene din Romania, cu un impact deosebit asupra comunitatii.

Multumim  pentru sustinere si implicare  tuturor sponsorilor si firmelor care ne-au fost alaturi in realizarea Topului firmelor 2020.

               Filmul evenimentului va putea fi accesat pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud - www.cciabn.ro, precum si pe pagina www.facebook.com/ccibn, incepand cu data de 12.11.2020, ora 10.


0 comentarii2653 vizualizări11 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0